1. Vardan filmo „Greiti ir įsiutę 6“ režisieriaus kėdės, Justinas Linas atsisakė režisuoti filmą „Terminatorius 5“.

2. Juostos filmavimo metu buvo apgadinta 250 automobilių.

3. Kai kurie automobiliai specialiai filmui buvo pagaminti Kalifornijoje įsikūrusiame salone „Lucra Cars“.

4. Didžioji dauguma filme matomų triukų – ne kompiuterinės simuliacijos, o gyvai nufilmuotas veiksmas, išskyrus sceną su visu greičiu lekiančiu tanku. Ši scena buvo filmuojama uždarame kelio ruože, kuomet lėtai judantis tankas apgadino kelis šimtus automobilių.

5. Vizualinius filmo efektus kūrė „Image Engine“ studija, išgarsėjusi darbu ties filmu „Devintasis rajonas“.

6. Filmuojant juostą „Greiti ir įsiutę 6“, filmavimo aikštelėje atsidūrę plėšikai bandė įsilaužti į patalpas, kuriose saugoma filmavimo technika. Tai pastebėjęs aktorius Dwayne Johnsonas, filme vaidinantis FTB agentą, paliko filmavimo aikštelę ir ėmė artėti prie ilgapirščių. Pamatę jų link ateinantį įspūdingo dydžio vyrą, pravardžiuojamą „Uola“ plėšikai kaip mat spruko, o filmavimo aikštelėje dar kelias dienas vilnijo juokai apie tai, jog iškilus finansiniams sunkumams juostos kūrėjai galėtų atsisakyti apsaugos darbuotojų paslaugų bei į pagalbą užtikrinant saugumą pasitelkti aktorių D. Johnsoną.

7. Iš pradžių buvo planuota šeštąjį ir septintąjį serijos filmus filmuoti paraleliai, tačiau vėliau šios minties buvo atsisakyta. Septintosios dalies filmavimai prasidės jau šią vasarą.

8. Vieną pagrindinių vaidmenų frančizėje atliekanti aktorė Michelle Rodriguez vairuotojo pažymėjimą gavo tik pradėjusi filmuotis „Greiti ir įsiutę“ serijos filmuose.

9. Nuo tada, kai filmų „Greiti ir įsiutę“ prodiusavimą į savo rankas perėmė aktorius Vinas Dieselis – frančizės pajamos išaugo net keliskart: trečioji filmo dalis, sukurta be V. Dieselio uždirbo vos 158 mln. JAV dolerių, ketvirtoji, prodiusuota aktoriaus – 353 mln, penktoji – rekordinius 628,5 mln. JAV dolerių.

10. Aktoriai Jasonas Stathamas ir Davidas Tennantas pretendavo į pagrindinio filmo piktadario vaidmenį, kuris galiausiai atiteko Luke Evansui.

11. Vinas Dieselis teigia visuomet atsižvelgiantis į savo gerbėjų nuomonę. Būtent todėl šeštajame filme pasirodys veiksmo filmų žvaigždė Jasonas Stathamas, V. Dieselio gerbėjų įvardintas laukiamiausiu frančizės dalyviu. „Filmo prodiuseriai, režisieriai, scenaristai ir kino studijų vadovai turėtų dažniau atsižvelgti į gerbėjų nuomones. Internete galima rasti begalę naudingos informacijos, kurią tereikia susisteminti ir perskaityti, tad vietoje milijonų dolerių švaistymo įvairiems testavimams ir peržiūroms verčiau jau filmų kūrėjai dažniau panaršytų internete“, - įsitikinęs aktorius, teigiantis, jog „reikia būti arčiau liaudies – tai svarbu ir naudinga“.

12. Anot gandų, šeštasis serijos filmas taps paskutiniąja filmo „Greiti ir įsiutę“ dalimi Justino Lino karjeroje. Septintąjį filmą režisuos naujas kūrėjas.

Šeštojoje filmo „Greiti ir įsiutę“ dalyje agentas Hobsas (akt. Dwayne Johnson) ir Dominykas (akt. Vin Diesel) suvienija jėgas, siekdami kartu sustabdyti virtuoziškų lenktynininkų šutvę, plėšiančią karinius karavanus. Nusikaltėliai pasirodo esantys tikrais profesionalais, tad Hobsas privalo pasikliauti kadaise paties medžiotu Dominyku ir jo kolega Brajenu (akt. Paul Walker), mainais į pagalbą elitinei komandai žadėdamas visų jų praeities nuodėmių atleidimą...

Įspūdingos veiksmo scenos, netikėti personažai ir kraują kaitinančios lenktynės kine jau nuo gegužės 24 dienos.