Žaidimo metu dalyviams teko atsakinėti į įvairiausius klausimus penkiuose turuose, kuriuos sudarė tiek foto, tiek video, tiek visokie bendri klausimai, susiję su serialu ir jo turiniu.

Šiuo metu populiariausias visame pasaulyje televizinis kanalo „HBO“ projektas „Sostų karai" (angl. „Game of Thrones“) sugrįš tik šių metų vasarą, todėl nenuostabu, jog buvo imtasi inicjatyvos pamaloninti laukimo periodą ir metų pradžioje nudžiuginti serialo gerbėjus.

Kaip teigia kino viktorinos organizatoriai, jiems buvo labai malonu stebėti tiek daug serialo gerbėjų vienoje patalpoje, o emocijos, kurias skleidė žaidėjai viso žaidimo metu buvo tiesiog neįkainojamos.

Pasibaigus žaidimui buvo apdovanotos dvi pirmavusios komandos. Vienu iš prizų tapo kvietimai į sausio 20 dieną kino teatruose startuojantį trilerį „Skilimas“ (angl. „Split“).

Platesnė informacija paskelbta socialiname tinkle „Facebook“.

Akimirkos iš sausio 17 d. žaidimo:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)