Kalbama, jog garsųjį Boratą įkūnijęs aktorius teigė nevaidinsiąs diktatoriaus ir atsisakė vaidmens, bijodamas islamo ekstremistų išpuolių, tačiau „Paramount Pictures“ studijos atstovai rado būdą įkalbėti. Holivudo kulisuose sklando kalbos, jog studijos atstovai aktoriui pažadėjo solidų, 20 milijonų JAV dolerių kontraktą, o sandoriui sutvirtinti atsiuntė kelias ožkas tiesiai į S.B.Cohen biurą.

Pamatęs gyvūnus aktorius prisiminė garsųjį Boratą ir pasirašė sutartį su „Paramount Pictures“. Beje, filme „Diktatorius“ vyras vaidins ne tik nuožmų diktatorių, tačiau ir avių ganytoją.

Grubi politinė satyra – S. B. Coheno „arkliukas“, tad tikimasi, jog naujasis aktoriaus filmas šokiruos žiūrovus ir pristatys jiems islamistų kultūrą kitu kampu. Kalbama, jog filme atsispindės šiemet įvykusio „arabų pavasario“ įvykiai. Neatmetama galimybė, jog kūrėjai vienaip ar kitaip į filmo veiksmą įpins Libiją sukrėtusius įvykius ir Muammaro Gaddafio istoriją bei paminės Saddamą Huseiną.

Šiuo metu britų komikas ruošiasi režisieriaus Quentino Tarantino spageti vesterno „Django Unchained“ filmavimui. Antraplaniam vaidmeniui S. B. Coheną režisierius pasirinko dėl išskirtinės vyro išvaizdos, spalvingos asmenybės ir artistiškumo.

2007-aisiais komikas buvo apdovanotas Auksiniu gaubliu už geriausią vyrišką vaidmenį komedijoje „Boratas“, o jo karjera panašėja į žaidimą, kuriame jis nevengia imtis prieštaringų vaidmenų ir juokinti žmones.

Priešingai negu filmavimo aikštelėje, kur vaidina keistus bepročius, gyvenime vyras yra itin inteligentiškas, švelnus ir ramus žmogus. Nepaisant nedidelio vaidmens, manoma, kad talentingas aktorius sužibės Q.Tarantino, kuris garsėja kruopščiai atrenkamais aktoriais, filme.
Gegužės 11d. visame pasaulyje startuojanti juodojoje komedijoje baltu munduru ir priklijuojama barzda pasipuošęs aktorius S.B.Cohenas pristato istoriją apie geraširdį diktatorių, pasiryžusį vardan savo šalies paaukoti gyvybę ir savo mylimą Tėvynę apsaugoti nuo klastingų demokratijos pančių.

Aštrus humoras, šokiruojanti idėja ir netikėtas pasakojimas – niekada nežinai, kokiomis dozėmis ir kokio „gėrio“ sulauksi iš aktoriaus S.B.Coheno. Lietuvoje filmas startuoja savaite vėliau, gegužės 18d.

Filmo treileris:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją