Pasak žurnalistės, dariusios interviu su garsenybe, Jessica – be galo miela ir maloni moteris: „Jokio pasipūtimo, jokių žvaigždiškumo apraiškų. Pasišnekučiavome su ja draugiškai apie viską: ir apie jos naujausią vaidmenį filme „Nuodėmių miestas 2“, ir apie feminizmą, ekologiją, ir apie asmenines grožio paslaptis“.

Dėl interviu, per kurį Jessica tiesiogiai lietuvių „Cosmopolitan“ papasakotų apie save ir naujausią savo vaidmenį filme „Nuodėmių miestas 2“ derėtasi dvi savaites. Rugsėjo „Cosmopolitan“ viršelį puošia Jessicos Albos nuotrauka.

Interviu J. Alba papasakojo, kas dėjosi „Nuodėmių miesto 2“ filmavimo aikštelėje, dėl kokios priežasties ji susidomėjo ekologiškais produktais (bei koks žaliasis kokteilis, jos nuomone, yra veiksmingiausia), kokį visų moterų dėmesio vertą principą ji skiepija savo dukroms. Teksto ištrauką rasite čia.
Jessica Alba "Cosmopolitan" viršelyje

Rugpjūčio 29 d. Lietuvos kino teatruose bus pradėtas rodyti bendras komiksų kūrėjo Franko Millerio ir režisieriaus Roberto Rodriguezo projektas – antroji kultinio „Nuodėmių miesto“ dalis.

Nuo šių metų liepos tarptautiniam prekių ženklui „Cosmopolitan“ Lietuvoje atstovauja DELFI grupė, kuriai priklauso žurnalai „Moteris“, „Panelė“, „Mano namai“, „Tavo vaikas“, „GEO“ ir pagrindinis naujienų portalas DELFI bei būrys teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms: Sporto TV, Alio.lt, Zave.lt, Moteris.lt, cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, 1000receptu.lt, Perpasauli.lt, Klubas.lt, 5braskes.lt, Panele.lt, Galjuokauji.lt.

Visų DELFI grupei priklausančių portalų skaitytojų statistika skaičiuojama atskirai nuo DELFI portalo statistikos.

Nuo 2007 m. visos DELFI akcijos priklauso Estijos bendrovei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos bei leidybos verslą Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)