V. Radzevičiui šioje juostoje teko "nušvitimo" ieškančio vidurio amžiaus krizės kamuojamo vyro vaidmuo. Sako, vaidinti jam sekasi išties neblogai ir juokiasi, kad filmavimo aikštelėje jau tautosaka tapo frazė "Vytarai, įtrauk pilvą".

"Visada maniau, kad televizijos kameros neatskleidžia viso mano vyriško grožio. O didžiajame ekrane būsiu gražesnis už Juozą Statkevičių ir Žilviną Grigaitį kartu paėmus", - šypsosi TV laidų vedėjas.

"Tai filmas pirmiausiai apie draugystę. Savigraužos iškankintas Vytaras netikėtai išvyksta į Indiją ieškoti gyvenimo prasmės ir ten dingsta. Marčius, staiga supratęs, kad gyvenimas (ir alus) be draugo prarado gerą dalį skonio, išsiruošia savo bičiulio ieškoti. Atvykęs į Delį jis sutinka Vasu, kuris prižada, kad surasti Vytarą Indijoje nebus jokių problemų. Bet jeigu indas tau sako „jokių problemų“, tai reiškia, kad tavo problemos ką tik prasidėjo... Taip ir prasideda kelionė per pačią spalvingiausią, keisčiausią ir egzotiškiausią šalį pasaulyje, kupina linksmų nuotykių ir pakrizenimų apie viduramžio krizę", - filmo, kuris kino teatruose pasirodys gruodžio 12 dieną, siužeto vingius atskleidžia D. Ulvydas.

Nuotraukų albume - filmavimų Indijoje akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)