Filmas „Ghost“ („Vaiduoklis“)

Viena iš garsiausių visų laiko sekso scenų kine – iš filmo „Vaiduoklis“, kurioje aktoriai Patrickas Swayze‘as ir Demi Moore pavertė puodų lipdymą labai seksualiu užsiėmimu. Juosta pelnė daugybę kino apdovanojimų, tarp kurių ir du "Oskarai". "Vaiduoklis" iki šiol tituluojamas vienu seksualiausių visų laikų filmu.

Filmo anonsas:

Filmas „Brokeback Mountain“ („Kuprotas kalnas“)

Žiūrint šį filmą žiūrovų širdys tirpsta iš laimės ir tuo pačiu plyšta iš skausmo. Palapinės scena įkūnija dviejų homoseksualių įsimylėjėlių svajones. Juostoje vaidina Anapilin iškeliavęs Heathas Ledgeris ir Jake'as Gyllenhaalas. Filmas tapo populiarus ne tik dėl to, jog laimėjo tris "Oskarus", bet dėl to, kad pirmą kartą kino ekrane buvo pavaizduota tokia jaudinanti dviejų vyrų meilės istorija.

Filmas „Atonement“ („Atpirkimas“)

Pasimylėti prie knygų lentynos tikriausiai niekuomet nebuvo daugelio svajonė. Tačiau ši juosta parodė, jog mylėtis galima bet kur. Ši sekso scena magiška, ilgam įsirėžia į atmintį. 2007-aisiais sukurta drama išgarsėjo ne tik nuostabiu scenarijumi, bet ir joje suvaidinusiomis žvaigždėmis: Keira Knightley, Jamesu McAwoy bei Saoirse Ronan.

Filmas „Basic Instinct“ („Esminis instinktas“)

Nelengva išrinkti išskirtinę sekso sceną šiame filme, kadangi tik tai iš esmės ir vyksta šiame filme. Sharon Stone šioje juostoje suvaidino vieną įsimintiniausių vaidmenų. O kur dar nuostabiausius savo gyvenimo metus gyvenantis Michaelas Douglasas... 2006 metais buvo sukurtas ir šio filmo tęsinys, tačiau kas galėtų būti seksualiau už originalą?

Anonsas:

Filmas „Wild Things“ („Laukinės aistros“)

Dvi manipuliuoti linkusios moterys iš skirtingų socialinių sluoksnių daro TAI baseine ir tuo pačiu viena kitą išduoda? Taip, ši scena iš filmo „Laukinės aistros“ įkūnija viską, kas tamsu ir seksualu. Homoseksualus seksas? Taip. Bet tai nereiškia, kad jis gali užvesti įvairių orientacijų mylimuosius.

Filmo anonsas:

Filmas „Eyes Wide Shut“ („Plačiai užmerktos akys“)

Filme, kuriame gausu paslapčių, išdavysčių ir sekso, sudėtinga išrinkti karščiausią sekso sceną. 1999 metais išleistoje dramoje vaidino du tuo metu iš tikrųjų įsimylėję žmonės - Tomas Cruise'as ir Nicole Kidman. Nuogybių kupina juosta yra itin seksuali: joje pilna karštų scenų, kurios privers vėl iš naujo pamilti savo antrąją pusę.

Filmo anonsas:

Filmas „Black Swan“ („Juodoji gulbė“)

Ši sekso scena gali būti tik balerinos Ninos Sayer vaizduotė, ir visgi tai viena iš įsimintiniausių sekso scenų šių laikų kine. 2010-ųjų dramoje aistra supina Milos Kunis ir Natalie Portman herojes. Pamatykite šią juostą, jei dar nematėte. Ji ne tik kupina intrigų, bet ir nepakartojamų scenų.

Juostos anonsas:

Filmas „Titanic“ („Titanikas“)

Karšta Jacko ir Rose sekso automobilyje scena (tas brūkštelėjimas ranka per langą...) galėjo pakelti sekso scenų kartelę iki pat debesų. Kita vertus, ne visi galime atsidurti pražūčiai pasmerktame laive su mylimuoju. Mums belieka jaukiai įsitaisyti ir dar kartą pažiūrėti „Titaniką“.

Dramos anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)