Artėjant komedijos premjerai sausio 23-iąją, kviečiame sužinoti įdomybių apie daugybę gerbėjų visame pasaulyje turinčią O. Munn. Kas galėtų patikėti, kad ji puikiai kalba japoniškai, išmano techniką ir tiesiog negali pakęsti sportuoti.

O. Munn yra neaukšta, jos ūgis – 163 cm.

JAV, Oklahomoje, gimusi Olivia užaugo Japonijoje, Tokijuje. Čia ji laikinai gyveno su mama ir patėviu, kuris buvo karininkas ir turėjo paskyrimą tarnauti Japonijoje.

Biologiniai aktorės tėvai išsiskyrė, kai jai buvo dveji.

Olivia turi keturis vyresnius brolius ir seseris. Vienas iš aktorės brolių yra fizikas, o kitas kuria išskirtinio dizaino motociklus.

O.Munn aktorės karjera įsivažiavo po to, kai ji 2006-aisiais gavo vaidmenį televizijos seriale „Beyond the Break “, o vėliau nusifilmavo 2007-ųjų komedijoje „Galingasis Stenas“ (angl. „Big Stan“). Pastaroji ir buvo Olivios debiutas kine.
Olivia Munn

Olivia varžėsi kiekvienam žinomo žaidimo „Akmuo, žirklės, popierius“ pasaulio čempionate.

O. Munn mokėsi Oklahomos universitete. Studijų metu pagrindinis jos dalykas buvo žurnalistika, o papildomai ji mokėsi japonų kalbos ir dramos meno.

Daili moteris taip pat sėkmingai dirba modeliu – ji yra nusifilmavusi „Nike“, „Pepsi“, „Neutrogena“ ir „Hewlett Packard“ reklamose. Paauglystėje Olivia dirbo modeliu Japonijoje.

2004-aisiais Olivia atliko praktiką „Fox Sports Networks“, kur dirbo pagalbine reportere per koledžų amerikietiško futbolo ir moterų krepšinio varžybas. Vėliau aktorė tikino, kad toks darbas jai nebuvo mielas.

2007-ųjų vasarį O. Munn tapo „Mėnesio pupyte“ populiariame žurnale „Playboy“, tačiau fotosesijos metu ji nebuvo apsinuoginusi.

2008-aisiais O. Munn buvo žurnalo „Maxim“ seksualiausių moterų šimtuke 99-oji, o 2010-aisiais – 8-oji, o 2011-aisiais – 2-oji.

2010-aisiais buvo išleista O. Munn knyga „Suck It, Wonder Woman: The Misadventures of a Hollywood Geek“, kuri leido gerbėjams sužinoti daugiau apie aktorės gyvenimą, nors ypač pikantiškų smulkmenų nepateikė.

Nuo 2012-ųjų kovo iki 2014-ųjų balandžio O.Munn susitikinėjo su švedų aktoriumi Joeliu Kinnamanu. Šiuo metu aktorės mylimasis – amerikietiško futbolo komandos „Green Bay Packers“ žaidėjo Aaronu Rodgersu.

2013-aisiais aktorė išsinarino dešinįjį petį, kai jos apartamentuose Prahoje buvusios sūpuoklės, kuriomis ji suposi, nutrūko nuo lubų.

Po 2014-ųjų siaubo filmo „Gelbėk mus nuo pikto“ (angl. „Deliver Us from Evil“) filmavimų O.Munn žurnalistams pasakojo, kad pamačiusi tikrus Niujorko policijos archyvo egzorcizmo įrašus patikėjo antgamtinėmis jėgomis.

Savo dvasiniu gyvūnu-totemu Olivia vadina lokį.

Mėgstamiausias aktorės muzikantas iš gyvųjų gretų – Bradas Paisley, o iš išėjusių anapilin – reperis Tupacas Shakuras.

O. Munn noriai dalyvauja labdaros akcijose, ji ne kartą pasisakė ir už gyvūnų teises, aktyviai bendradarbiauja su gyvūnų teises ginančia organizacija PETA.

Naujausias Olivios hobis – golfas.

Mėgstamiausias aktorės stalo žaidimas – „Taboo“ (panašus į Lietuvoje žaidžiamą „Alias“ – red.past.), o mėgstamiausias filmas – 1974-ųjų drama „A Woman Under the Influence“.

Aktorė gyvena Los Andžele ir Niujorke.

O. Munn tapo pirmąja aktore, papuošusia klasikinio, apie technikos ir technologijų naujoves rašančio žurnalo „Popular Mechanics“ viršelį (2015-ųjų vasario numerį red.past.).

O. Munn apie jausmą būti garsenybe internete: „Iš pradžių tai buvo tarsi seno vyro mergaitės viliojimas saldainiu. Ėjau prie to saldainio, prie tų internautų sakomų malonių dalykų, o tada – vieną akimirką tarsi buvau išprievartauta. O juk norėjau ne to, norėjau tik saldainio. Žinoma, saldainį gavau, bet jis nebuvo to vertas.“

Apie tai, kaip tapo sėkminga: „Gyvenime nemėginau prasimušti niekaip kitaip, kaip tik savo pačios prakaitu, krauju ir talentu. Manau, kad visi tie, kurie prikaišioja sėkmingoms moterims ir juokauja apie „karjerą per lovą“, tiesiog turėtų pagaliau atsitraukti nuo kompiuterio, išsitraukti sumuštinį iš burnos ir eiti pasivaikščioti bei pravėdinti galvą.“

Apie sportą: „Negaliu pakęsti treniruočių. Draugai manęs kartais klausia, ar norėčiau eiti į žygį pėsčiomis, o aš tik paklausiu: „Ko ten?“ Aš turiu naująjį „Kinect“. Kam eiti į lauką, kopti į kalną? Aš nebėgčiau pabėgioti net jei namas degtų, aš nekenčiu bėgioti! Žinau, kad esu apvalesnė už daugelį kolegių, bet toks yra mano pasirinkimas.“

Naujojoje komedijoje su J. Deppu žiūrovų laukia daug juoko, piktų rusų ir britų MI5 agentų persekiojimas, kelionės ir, žinoma, ilgakojės, grakščios pono Mortdecai moterys. Juoko nepašykštėsianti premjera Lietuvos žiūrovų laukia jau sausio 23 dieną.

Filmo „Ūsuotasis ponas Mortdecai“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)