35-erių A.Levine‘as be muzikavimo su „Maroon 5“ kartu su muzikos instrumentų kompanija „First Act“ yra sukūręs gitarą „First Act 222”, išleidęs savo mados liniją „222“, savo vardo kvepalus, turi įrašų kompaniją „222 Records“ ir yra dirbęs vienu iš amerikiečių šou „The Voice“ mokytojų. Veiklus jaunas vyras pagaliau išmėgino jėgas ir Holivude, iš kur anksčiau turėjo ne vieną garsią merginą. Kaip seksualiajam A.Levine‘ui pavyko įsigyventi į jo rolę juostoje „Dar kartą, iš naujo“, Lietuvos žiūrovai pamatys jau šį penktadienį, o kol kas kviečiame sužinoti daugiau įdomių detalių apie garsaus atlikėjo karjerą ir gyvenimą.

Los Andžele gimusio A.Levine‘o pravardė – Sharky.

Jo ūgis – 182 cm.

A.Levine’o mama Patsy yra priėmimo į darbą ir studijas patarėja, o jo tėvas Fredricas Levine’as yra prekybos tinklo „M. Fredric“ įkūrėjas. Muzikanto tėvas yra žydas, o jo motina – pusiau žydė, turinti vokiško ir škotiško kraujo. Dainininkas yra sakęs, kad jaučiasi esąs žydas.

Atlikėjo dėdė iš motinos pusės Timothy Noah yra žinomas amerikiečių žurnalistas.
Adamas Levine’as filme "Dar kartą, iš naujo" (ACME Film nuotr.)

Su aktoriais Jasonu Segeliu ir Jake‘u Gyllenhaalu Adamas yra pažįstamas nuo darželio laikų.

Pirmąsyk A.Levine‘as pasibučiavo būdamas 11-os. „Jos vardas buvo Katie. Ji pasiūlė pasivaikščioti po vakarienės. Išėjome iš kavinės, paėjome vos keletą žinsnių, bet atrodė, kad tai trunka amžinybę. Iniciatyvos ėmėsi ji. Buvau apšalęs ir sužavėtas“, – apie pirmąjį bučinį pasakojo dainininkas.

Muzikinę karjerą Adamas pradėjo 1994-aisiais, būdamas vidurinėje. Jis įkūrė grupę „Kara‘s Flowers“ ir buvo kolektyvo vokalistas bei gitaristas. Pirmasis jų koncertas vyko per mokyklos šokius. A.Levine‘as buvo toks drovus, kad viso pasirodymo metu buvo atsukęs publikai nugarą.

Pasak A.Levine‘o, Aaliyah kūrinys „Are You That Somebody?“ įkvėpė jį ieškoti dvasingesnės muzikos nei tuometinis „Kara's Flowers“ skambesys.

Paskutiniaisiais mokslų vidurinėje metais, 1997-aisiais, A.Levine‘as su grupe išleido pirmąjį albumą „The Fourth World“. Šis, deja, nebuvo komerciškai sėkmingas.

Tais pačiais metais kolektyvas buvo pakviestas nusifilmuoti vienoje populiaraus serialo „Beverli Hilsas, 90210“ serijoje.

Nors ir įstojo į koledžą, Adamas jame išbuvo tik semestrą.

A.Levine‘as trumpai koncertavo su ska punk stiliaus grupe „Reel Big Fish“, kai jos gitaristas ir pagrindinis vokalistas Aaronas Barrettas gydėsi sužeistą ranką.

Prieš sulaukdamas sėkmės muzikos pasaulyje A.Levine‘as dirbo amerikiečių serialo „Judging Amy“ scenaristo asistentu.

A.Levine‘as teigia, kad „The Beatles“ yra vienas pagrindinių kolektyvų, įskiepijusių jam meilę muzikai.
Adamas Levine’as filme "Dar kartą, iš naujo" (ACME Film nuotr.)

Muzikantui buvo diagnozuotas Dėmesio trūkumo ir hiperaktyvumo sindromas.

A.Levine‘as buvo romantiškai siejamas su daug garsių moterų, teigiama, kad jis susitikinėjo su Cameron Diaz, Lindsay Lohan, Jessica Simpson ir Maria Sharapova.

Dainininkas dvejus metus draugavo su garsiu modeliu, rusaite Anne Vyalitsyna, mados pasaulyje žinoma kaip Anne V. Jie susipažino žurnalo „Sports Illustrated“ maudymosi kostiumėliams skirto leidinio pristatymo vakarėlyje. Skirtingais keliais pora pasuko 2012 balandį.

2012-ųjų liepą A.Levine‘as užmezgė romaną su iš Namibijos kilusiu modeliu Behati Prinsloo. Jie buvo išsiskyrę 2013-ųjų kovą, bet susitaikė ir tų pačių metų liepą susižadėjo. Šių metų liepos 19 dieną pora susituokė Meksikoje.

A.Levine‘o brolis Michaelas yra gėjus. Pats atlikėjas pasisako už tos pačios lyties asmenų santuokas ir homoseksualių asmenų teises.

Televizijoje aktoriaus amplua A.Levine‘as debiutavo atlikęs vaidmenį seriale „American Horror Story: Asylum“. Jame teko ką tik susituokusio vyruko vaidmuo. Jo mylimąją įkūnijo aktorė, Channingo Tatumo žmona Jenna Dewan-Tatum.

Aktorius ir dainininkas yra gyvūnų mylėtojas, jis turi auksaspalvį retriverį vardu Frankie.

2013-aisiais žurnalas „People“ paskelbė A.Levine‘ą seksualiausiu pasaulio vyru.

A.Levine‘as yra ambidekstras – žmogus, vienodai gerai sugebantis valdyti abi rankas. Jis rašo ir piešia kaire ranka, bet kitus darbus mieliau atlieka dešine.

Mėgstamiausi A.Levine‘o atlikėjai – Prince‘as ir Stevie Wonderis. Pastarąjį atlikėjas vadina jo „dvasiniu vadovu“.

Muzikantas dievina tatuiruotes ir turi jų net 9. Viena tatuiruotė dešiniojo peties apačioje, šuns pėdutė su užrašu „Frankie Girl“, yra skirta jo augintinei Frankie.

Skaičius „222“, kurį aktorius ir atlikėjas yra išsitatuiravęs ant dilbio bei naudojęs savo mados linijos, gitaros ir įrašų studijos pavadinimuose A.Levine‘ui primena jo grupės istoriją. Būtent tokiu numeriu buvo pažymėtos durys į pirmąją studiją, kurioje savuosius įrašus sukūrė „Maroon 5“.

Širdies formos tatuiruotė su užrašu „Mama“ ant kairiojo dilbio simbolizuoja A.Levine‘o meilę motinai, o „X“ – romėniškas numeris 10 – ant kairiojo jo bicepso buvo ištatuiruotas grupės „Maroon 5“ dešimtmečio proga.

A.Levine‘as dievina jogą, o jo jogos instruktorius keliauja drauge į visas gastroles.

A.Levine‘as apie pasiruošimą prieš koncertą: „Prieš lipdamas į sceną įsivaizduoju, kad visi mane myli.“

Apie nuogumą: „Didžiąją savo gyvenimo dalį leidžiu nuogas. Kartais žmonės man net sako, kad nepadoru būti tokiam nuogam.“

Apie kavą: „Kofeinas yra tarsi labai patraukli mergina, kuri neturi ką pasakyti. Tu užsivedi, o po to pasijunti tuščias.“

Apie meilę moterims: „Yra du vyrų tipai. Yra tikri kiaulės, kurie nekenčia moterų, ir yra vyrai, kurie jas myli ir mano, kad jos – nuostabiausios būtybės pasaulyje. Esu iš tų antrųjų. Galbūt dėl to buvau šiek tiek pasileidęs ir norėjau permiegoti su daugeliu jų. Tiesiog labai jas myliu.“

Didžiuosiuose ekranuose debiutuojantį A.Levine‘ą ir dainuojančią Keirą Knightley romantiškame filme „Dar kartą, iš naujo“ Lietuvos publika įvertinti galės jau nuo šio penktadienio, rugsėjo 26 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)