Filmavimai vyko Zarasų ir Visagino rajonų miškuose. Pagrindiniai aktoriai Ilja ir Kristina Vaičiūnaitė. Kristina nuo dvylikos metų dirba modeliu, o šiuo metu gyvena Londone. Filmo aktorių įvaizdžiu rūpinosi mados ir prabangos verslo konsultantė Mariška Žiurina. Modelio Kristinos stilių sukūrė Robert Kalinkin mados namai.

„Mūsų filmo tikslas palikti šaltą jausmą. Meninėmis metaforomis ir kiek įmanoma stipriau perteikti dviejų žmonių santykius, kai moteris mėgaujasi ir manipuliuoja „be galvos“ įsimylėjusio vyro dėmesiu ir pastangomis. Besityčiodama iš jo, ji-jį įveikia galutinai. Tokių situacijų sutinkame gyvenime“, - sako prodiuseris ir vienas iš režisierių Žilvinas Žusinas.

„Simboliu pasirinkome raudoną obuolį, kurį visose scenose aktorė valgo po truputį, lyg tai būtų jis. Rezultate lieka graužtukas, reiškia ir tokia visko pabaiga, kurią kiekvienas gali suprasti pagal save“, - papildo režisierius Gediminas Gutauskas.

Ilja taip pat kviečia į savo šventinius koncertus: Vilniuje, gruodžio 20d., muzikiniame teatre „New York“. Kaune, gruodžio 12d., VDU didžiojoje salėje. Panevėžyje, gruodžio 19d., Panevėžio muzikiniame teatre. Ukmergėje, lapkričio 27d., kultūros centre. Kėdainiuose, gruodžio 10d., Daugiakultūriniame centre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)