Pagrindinis, idioto vaidmuo, naujajame jų kūrinyje patikėtas George'ui Clooney, tobulai įkūnijančiam Holivudo „tuštuką“. Tai – jau ketvirtasis aktoriaus debiutas brolių filmuose. Kaip jis pats prisipažįsta: “kaskart gavęs naują jų kūrybos scenarijų patiriu smūgį žemiau juostos, o šįkart mano vaidmuo buvo tapti didžiausiu pasaulio kvailiu, slepiančiu sekso žaisliukus rūsyje“.

Pirmieji žiniasklaidos atgarsiai po ekranizacijos pristatymo žada eilinę stilingo sarkazmo dozę:

- Channingas Tatumas, kuris, sako, čia pademonstruos daug geresnių judesiukų, nei jo garsusis Magic Mike XXL;

- nieks nesitikėjo Coenų filme kada nors išvysti kino dezertyrą Dolphą Lundgreną, o jie ėmė ir prikėlė jį, lyg kokį Feniksą iš pelenų;

- o galiausiai paskelbė viešą atgailą „atleisk, Tėve, įkalinom Holivudo žvaigždę pyktyje!” ir nustebino viską mačiusią Europą komiškai muzikalia melodrama apie klasikinio Holivudo kuluarus.

Filme taip pat pasirodo Ethan Coen, Joel Coen, Josh Brolin, George Clooney, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Channing Tatum, Ralph Fiennes, Jonah Hill.

Į Lietuvą filmas atkeliauja jau šį savaitgalį, vasario 19 dieną.

Video pažintis:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)