Instruktorė J. Cuesta pirmadienį atvyko į savininko Agustin Aliaga barą ir grąžino jo žiedą. Baras įsikūręs kaime, netoli šiaurrytinio Saragosos miesto.

Praėjusį mėnesį moteris, radusi žiedą, įkėlė jo nuotrauką į socialinį tinklą „Facebook“ ir pateikė ant žiedo išgraviruotą datą – 1979 metai, vasario 17 diena.

Moteris paprašė žmonių pasidalinti šiuo pranešimu. Juo pasidalino 80 tūkst. žmonių, ir galiausiai rastas papuošalo savininkas.

Anot užsienio naujienų portalo Nytimes.com, A. Aliaga prisipažino žiedą pametęs plaukiodamas jūroje, praėjus vos keliems mėnesiams po jo ir jo žmonos Juani Sanchez vestuvių.

Pati Jessica, prašiusi internautų pagalbos randans žiedo savininką, savo tikslą pasiekė tuomet, kai jos įrašu socialiniame tinkle pasidalijo 75 tūkstančiai žmonių. Džiugiai nusitekusi Jessica tuomet rašė, kad jau susitarė susistikimą su savininku ir neslėpė didžiulio džiaugsmo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)