Becky Holt, kuri garsėja kaip „labiausiai tatuiruota Didžiosios Britanijos moteris“, piešiniais išmargino beveik kiekvieną savo kūno centimetrą. Vis dėlto ji neslepia, kad gailisi dėl vienos intymioje vietoje pasidarytos tatuiruotės.

36 metų moteris paskyrė 40 tūkst. eurų, kad padengtų 95% savo kūno su „tatuiruotėmis“. Vis dėlto vieno piešinio idėjos ji gerai neapgalvojo, todėl dabar gailisi.


B. Holt atskleidė, kad kažkada intymioje vietoje išsitatuiravo buvusio vyro vardą.

„Tatuiruotes pradėjau darytis būdama 15 metų. Visada domėjausi kūno modifikacijomis ir tatuiruotėmis. Kadaise išsitatuiravau buvusio vaikino vardą, tačiau dabar šio piešinio nebėra, jis uždengtas“, – sakė moteris.


Tiesa, ji taip pat teigė norinti perdaryti kai kuriuos piešinius ant rankos, nes, anot jos, jie – nebe tokie dailūs.

„Tatuiruotės išblukusios, neatrodo gerai. Dabar tatuiruotės ant rankų jas padaro tarsi nemėgstamiausią kūno dalį“, – sakė pašnekovė.

Vis dėlto savo pomėgio tatuiruotis ji žada neatsisakyti.


„Šiuo metu man daro tatuiruotę ant delno. Jau du kartus apsilankiau pas meistrą, reikia ir trečią. Birželio mėnesį man bus paryškintos tatuiruotės ant kojų“, – sakė B. Holt.

Pasakodama apie piešinius ant kūno ji neslėpė sulaukianti įvairių komentatorių reakcijų socialiniuose tinkluose.

„Žmonės arba mane myli, arba nekenčia“, – sakė moteris.

Anksčiau ji su sekėjais pasidalijo vaizdo įrašu, kai tatuiruočių meistrė jai daro naują tatuiruotę intymioje vietoje. Moteris tvirtino, kad ši sritis labai greitai gijo ir po kelių dienų ji grįžo į normalią rutiną“, – sakė B. Holt.