„Labai svarbu turėti vidinio žavesio ir juo spinduliuoti, turėti vidinio seksualumo, kuris priverčia atsisukti gatvėje ir užkalbinti merginą. Tai nėra tiesmukas išorinis grožis, o kažkas, kas užkabina iš vidaus“, - moterims kužda šimtus gražuolių erotinėse fotosesijose įamžinęs fotografas V. Žilinskas.

Vakaro metu gerbėjams parašus trokštamose vietose raitys ir grožio paslaptimis dalinsis ne tik pats fotografas, bet ir įspūdingų nuotraukų modeliai. Vilniečių pamėgto klubo sienas papuošiančios merginos nėra profesionalūs fotomodeliai, tačiau, pažvelgus į nuotraukas, to tikrai negalėtum pasakyti.

Pasak įspūdingomis moterų fotosesijomis garsėjančio V. Žilinsko, visą tą magiją ir grožį sukuria teisinga poza, fotografavimo kampas, modelio išlankstymas - taip ne itin savo išvaizdą vertinusios moterys po fotosesijos kardinaliai pakeičia nuomonę apie save.

V. Žilinsko darbai - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)