Iš pripučiamo „žmogaus“ lytinių organų išlindo „kūdikis“, o į aplink buvusius vaikus iš lėlės krūtų ėmė šmirkšti „pienas“.

Video socialiniuose tinkluose sukėlė nemažą sąmyšį, daugelis ėmė dalintis vaizdeliu su prierašais, jog video - traumuojantis.

Psichologės Jūratės Bortkevičienės komentaras: „Tokie dalykai, kaip gimdymas ar vaikučio maitinimas ir viso to parodymas, yra labai intymūs, ir jie nėra viešai demonstruojami. Kiekvienas vaikas su tuo turi susipažinti artimoje aplinkoje, kurioje paaiškinama, kaip viskas yra.

Niekas negali pasakyti, ar tokie dalykai traumuoja, nes traumos dažnai pasimato tik daug vėliau. Tačiau vieniems tai gali sukelti šleikštulį, kitiems – pasibjaurėjimą.

Juk ir suaugusiems tai gali sukelti šleikštulį arba priešigai – susidomėjimą. Treti galbūt jau žino, kas tai yra ir priima tai kaip natūralų dalyką. Viskas priklauso nuo turimų žinių.

Nežinau, ar galima tokius dalykus rodyti vaikų aikštelėse. Matyt, tai turėtų būti bendras tėvų nutarimas. Jei vienas žmogus nusprendžia tai pademonstruoti, tai turėtų būti nepriimtina.“

HUHHHHHH?????????? DIS SUPPOSE TO BE A PLAYGROUND???????????Ain'tNoPlayGroundBih...
Posted by Plies on Wednesday, October 21, 2015

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (564)