„Jaučiausi taip, lyg po mano pilvu būtų pagalvė, tačiau jos ten nebuvo, – Kaydenas prisiminė akimirką, kai atsigulė ant pilvo.

Tada jis pajuokavo, kad reikėtų atlikti nėštumo testą, ir netrukus paaiškėjo, kad jis teigiamas. Kaydenas „Mirror Online“ teigė, kad tuo metu, kai pastojo, hormonų nevartojo, nes ruošėsi mastektomijai ir jo gydytojas liepė padaryti pertrauką.

„Kad būtų galima atlikti mastektomiją, reikia šešias savaites nevartoti hormonų“, – aiškina Kaydenas.

Kai medikai patvirtino 21 savaitės nėštumą, Keydenas ir Elijah darė viską, kad pasiruoštų naujo žmogučio atėjimui. Pora paruošė savo butą, vėliau nusprendė susituokti. Be to, Kaydenui teko prisipažinti apie savo translytiškumą tiems, kurie to nežinojo, tarp jų ir Elijah šeimai.

„Tai buvo toks asmeninis dalykas, kad maniau, jeigu Kaydenas nori, kad jie žinotų, turėtų tai pasakyti jiems pats, – prisimena Elijah. – Tačiau kai mes sužinojome, kad Kaydenas laukiasi, supratome, kad privalome jiems pasakyti. Kaip būtume galėję paaiškinti apie kūdikį, kai jis po kelių mėnesių gims?“

Netrukus pasaulį išvydo Kaydeno ir Elijah dukrelė Azaelia.

„Kai pirmą kartą ją laikiau, vistiek nesuvokiau, kad ji mano, tad iš tikrųjų nesijaučiau ypatingai. Tačiau žinojau, kad gyvenimas pasikeitė amžiams. Buvau laimingas, pagaliau išvydęs jos veidą“, – prisimena Kaydenas.

Situacija nebuvo lengva, nes Kaydeną kankino pogimdyvinė depresija, o Elijah šeima nepagailėjo „nemalonių komentarų“. Tačiau dabar pora puikiai sutaria ir auginą beveik dviejų metukų dukrelę.

Kaydenas savo šeimos gyvenimą įamžino „YouTube“ kanale. „Buzzfeed“ jis sakė: „Mes sugebame mylėti savo vaikus taip pat stipriai ir efektyviai, kaip ir kiekvienas kitas tėvas. Mūsų vaikai nebebus sutrikę ir nebus iš jų tyčiojamasi dėl mano translytiškumo, kaip iš kurio nors kito vaiko dėl vienišo tėvo ar vienišos mamos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)