Gruodžio pabaigoje Brazilijoje, Rio de Žaneire, nufilmuotame klipe įamžinta tai, kas atrodo kaip auksaspalvio retriverio tipo šuns galva su blyškiu kailiu, dvejomis akimis ir snukučiu.

Fone girdisi, kaip moteris ima skleisti „psst“ garsus link pūkuoto padarėlio ir jis staiga apsisuka, parodydamas, kad pirmasis įspūdis buvo klaidingas. Ant stogo jaukiai įsitaisęs ne šuo, o... margo kailio katė.

Vaizdo įrašo stopkadras

Vyras, filmavęs vaizdo įrašą, pasakojo, kad šią optinę apgaulę šeima aptiko visai atsitiktinai, žvelgiant iš savo namų balkono.

„Kai mano mergina tai pamatė, ji paklausė: „Ar tai šuo ant stogo?“. O jos mama atsakė, kad tai – katė. Negalėjome tuo patikėti.“

Vaizdo įrašas greitai apskriejo internetą. Jį peržiūrėję taip pat sutiko, kad pirmasis įspūdis juos išgąsdino, tačiau netrukus aplankė ir palengvėjimo jausmas, kai paaiškėjo, jog tai sveikas gyvūnas.

Vienas vartotojas prisipažino: „Velnias, tai mane šiek tiek išgąsdino“.

„Mane taip pat. Koks palengvėjimas, kad tai vis dėlto buvo katė“, – atsakė jam kitas.

Trečias žiūrovas pakomentavo: „Aš netikiu savo akimis“.

„Maniau, kad tai šuo, laukiantis, kol bus išgelbėtas“, – rašė ketvirtas asmuo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)