Tačiau pagaliau ji pisipažino, jog šokiruojanti išvaizda tebuvo makiažo ir kompiuterinių programų darbo rezultatas, skelbia nypost.com. Visa tai ji tikino dariusi dėl noro pasilinksminti.

Komentatoriai merginą dėl išskirtinės jos išvaizdos išvadino tiesiog zombiu. Tiesa, buvo ir tokių, kurie įtarė, jog merginos išvaizda tėra akių dūmimas.

Iš Irano kilusi 19-metė prisipažino, kad nesiekia būti nė vienos garsenybės antrininke.

„Kas kartą, kai viešindavau nuotraukas, linksminausi. Tai tebuvo saviraiška, tam tikra meno forma, – kalbėjo mergina ir pridūrė. – Mano gerbėjai žino, kad aš atrodau visiškai ne taip.“

Pastarosiomis dienomis mergina savo „Instagram“ profilyje paviešino nuotraukų, kuriose pozuoja ne su tokiu šokiruojančiu makiažu bei be kontaktinių lęšių.

Anksčiau užsienio žiniasklaidoje buvo pasirodę straipsnių, kuriuose esą mergina pati teigė, jog dėl noro tapti kuo panašesne į Angeliną Jolie, ji po plastikos chirurgo peiliu gulėsi net 50 kartų. Negana to - atsikratė net 40 kilogramų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)