„Nedaug profesionalių bėgikių ryžtasi karjeros pertraukai, bet aš nusprendžiau padaryti pertrauką ir susilaukti vaiko tarp olimpinių žaidynių“, - pasakojo 32-ejų S. Rothstein Bruce. „Apie tai viešai retai kalbama, nes daugelis moterų žvelgia į profesionalias bėgikes kaip kitokias moteris neįtikėtinai tvirtais kūnais, todėl šie du dalykai atrodo nesusiejami“, - tikino ji.

Kaip rašo hellogoggles.com, šiuo metu jiedu su vyru Benu augina du 21 mėn. ir 6 mėn. vaikus. Sunku patikėti, tačiau S. Rothstein Bruce jau ruošiasi olimpinėms žaidynėms, o jo tikslas – 10 km distancija. S. Rothstein Bruce savo kasdienio gyvenimo vaizdais dalinasi socialiniame tinkle „Instagram“, o jos paskyrą #journeywithsteph seka per 20 tūkst. vartotojų.

Bėgikė asmeninėje paskyroje dalijasi nuotraukomis, kuriose užfiksuota, kaip jos kūnas keitėsi po nėštumo. Ji drąsiai rodo ne pačią žaviausią nėštumo pusę – apdribusią pilvo odą, strijas ir pakitusius pilvo raumenis. Sportininkės siunčiama žinutė aiški: moters kūnas po nėštumo – tai tema, kuria vis dar vengiama kalbėti. „Neštumo ir gimdymo temos vis dar vertinamos kaip žeminančios, taigi supratau, kad tikrai nedaug moterų pasirengusios parodyti tikrą vaizdą“, - sakė ji.

„Galiu nubėgti pusmaratonį 5:20 tempu, bet vis dar šlapinuosi į kelnaites, man tiesiojo pilvo raumens diastazė, likę strijų ir kitų nėštumo žymių. Dalinuosi šiais vaizdais, kad dabartinės ir būsimos mamos žinotų galinčios susigrąžinti atletišką figūrą, kelti sau didelius iššūkius, turėti netobulumų, tačiau dėl to nepergyventi, nestokoti pasitikėjimo savimi“, - aptikino profesionali bėgikė.

Ši sportininkės siunčiama žinutė labai svarbi. Derėtų nepamiršti, kad vaikų gimimas susijęs su pokyčiais, tačiau dėl to nevertėtų savo kūną mylėti mažiau. Neseniai JAV vykusiose „Track & Field National Championship“ varžybose S. Rothstein Bruce užėmė antrą vietą, nors jos antrajam vaikui šiuo metu vos šeši mėnesiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)