„Visą vaikystę tėvai augino mane kaip princesę. Jie niekada man neleisdavo išeiti pasilinksminti, susitikinėti su vaikinais ar įgyti įprastos suaugusio žmogaus patirties, - skundėsi Angelica. – Taigi nesu tinkama realiam gyvenimui. Aš esu gyvoji lėlė“.

Angelica Barbės drabužiais buvo rengiama nuo pat gimimo. Į pasimatymus ji gali eiti tik tuomet, kai ją lydi motina Natalija.

Mergina gali pasigirti tokiomis pačiomis nerealiomis kūno proporcijomis ir veido bruožais, kaip ir žaislinė Barbė: Angelicos juosmens apimtis yra vos 50 cm, o nešioja ji 32E dydžio liemenėlę.

„Man niekada nebuvo daromos plastinės operacijos, - tikina ji. – Kosmetinio darbo reikia tik tada, kai žmogus turi rimtų veido ar kūno trūkumų“.

Angelica, turinti vieną vyresnį brolį Romaną, iki šiol gyvena su savo tėvais ir su vaikinais gali susitikti tik tuo atveju, jei gauna absoliutų savo šeimos narių pritarimą. Tačiau iki šiol to niekada nebuvo.

„Mama ir tėtis nenori, kad išsikelčiau iš šeimos namų“, - sakė ji.

„Aš net negaliu be mamos nusipirkti drabužių – ji mėgsta išrinkti man drabužius, kurie apgula mano kūną ir išryškina geruosius mano bruožus“.

„Mama taip pat reikalauja, kad ji lydėtų mane į visus pasimatymus. Turiu rezervuoti staliuką trims asmenims, kad ji galėtų sėdėti šalia prie to paties staliuko. Taigi niekada nesu turėjusi normalaus vaikino. Visi mano pažįstami vaikinai yra, deja, tik draugai“, - apgailestavo ji.

Angelica tvirtina, kad jos mama ir tėtis Jevgenijus trokšta sulaukti jos, kaip modelio, sėkmės ir „didžiuojasi“ vulgariomis jos fotosesijomis.

„Nuo pat vaikystės tėvai stengėsi paversti mane Barbe, todėl džiaugiuosi, kad esu su ja lyginama – tai tai viso pasaulio mergaičių dievaitė“, - sakė ji.

Angelica teigia iš gerbėjų gaunanti šimtus laiškų ir savo sekėjams pataria visada šypsotis ir mylėti save. „Tėvai visą gyvenimą laikė mane uždarę stiklo pilyje, bet vieną dieną, tikiuosi, man pavyks ištrūkti. Niekada nevėlu pradėti nepriklausomą gyvenimą“, - pažymėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)