Amber Luke mėgsta save vadinti „daugiausia tatuiruočių turinčia moterimi Australijoje“. Socialinių tinklų žvaigždė turi apie 600 tatuiruočių, kurios dengia maždaug 98 proc. jos kūno odos. Piešiniai dengia ir jos veidą, krūtinę, rankas.

Naujausiose nuotraukose Amber nusimetė bene visus savo drabužius ir pademonstravo juodas, itin ryškias tatuiruotes. Ji dėvėjo tik aptemptą liemenėlę, taip pat puošėsi baltomis tinklinėmis pėdkelnėmis.

Vienas žmogus rašė: „Ji – nuostabi“. Antrasis sakė: „Ši moteris tokia karšta“.


Žvelgiant į nuotraukas, gana aiškiai matosi, kad modelio krūtys puoštos subtiliais piešiniais. Kai kam tai gali atrodyti ekstremalu, tačiau moteris gali pasigirti didžiuliu dėmesiu, nes tūkstančiai žmonių mėgsta jos kūrybišką išvaizdą ir seka jos gyvenimą.


Be priklausomybės nuo tatuiruočių, 27 metų modelis iš Brisbeno taip pat dažnai keičia savo kūną ir kitokiais būdais. Ji turi ištemptas ausis, liežuvį perskėlė per pusę, veriasi daug auskarų.

Norėdama dar labiau patobulinti savo išvaizdą, modelis pasiryžo ir plastinėms operacijoms. Ji patobulino krūtinę ir pakėlė užpakaliuką, taip pat atliko kosmetines procedūras, tokios kaip lūpų putlinimas.


Neseniai Amber Luke atskleidė, kaip ji atrodė prieš pakeičiant savo kūną. Kai kuriuos tai visiškai šokiravo. Prieš kelerius metus moters kūnas buvo be jokios tatuiruotės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)