Supermenas – ko gero, mėgstamiausias Kaylieann veikėjas, tad prireikus išsirinkti apdarą, vertą pozuoti darželio grupės nuotraukai, ilgai galvos sukti netenka.

„Kiekvieną dieną leidžiu Kaylieann pačiai pasirinkti, ką rengtis, – rašo Kaylieann tėvelis Austinas Steinbachas svetainėje „BuzzFeed“. – Rugsėjo mėnesį lankėmės San Fransiske vykusiame komiksų veikėjams skirtame renginyje. Ta proga Kaylieann pasipuošė supermergaitės kostiumu. Pasibaigus renginiui ji dar ilgai atsisakė persirengti įprastais drabužiais.“

Mažoji Kaylieann yra 75 proc. kurčia abiem ausimis. Ji naudoja klausos aparatą, bet dažniausiai bendrauja gestų kalba.

Nuotraukoje regimas Kaylieann įvaizdis visiškai nestebina mergaitės šeimos, mat jos tėvai jau seniai įprato prie tokių dukrelės apdarų.

Socialiniame tinkle „Facebook“ pasirodęs žavingos supermergaitės su lėle portretas sulaukė išties šiltų atsiliepimų.

Kaylieann tėvelis mano, kad mažylė išsiskiria unikaliu skoniu, be to, yra labai drąsi ir trykštanti entuziazmu.

Sunku nepaminėti ir dar vieno jos bruožo – užsispyrimo viską daryti savo nuožiūra. Štai klausos aparatą ji užsideda tada, kai metas maudytis arba miegoti, bet tik ne tada, kai reikia išgirsti, kas jai sakoma.

Matydama aplinkinių reakciją į savo išmonę ir skaitydama jų įkeltus nuotraukos komentarus Kaylieann jaučiasi kaip niekad laiminga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)