Įspūdingo peizažo apsuptyje įsikūręs „Kata Rocks“ viešbutis – vieta, kur turtingų tėvelių atžalos neretai atvyksta vien tam, kad pasidarytų kvapią gniaužiančio grožio nuotraukų.

Stilingos socialinėje žiniasklaidoje skelbiamos nuotraukos – puikiausias įrodymas, kodėl ši vieta egzotiškame Tailande nepalieka abejingų.

Po rekonstrukcijos praeitų metų lapkritį duris atvėręs „Kata Rocks“ viešbutis neatpažįstamai pakeitė Tailando veidą. Prabangus ir stilingas penkių žvaigždučių viešbutis savo klientams siūlo superjachtų įkvėptus buto dydžio moderniai įrengtus apartamentus.

Iš viso viešbutyje svečių laukia 43 apartamentai, kuriuos sudaro tiek vieno, tiek dviejų, tiek trijų miegamųjų „Sky Villa“ apartamentai, keturių miegamųjų apartamentai ir vieno miegamojo „Ocean Loft“ numeriai.

Ši vieta – tiesiog ideali vieta „Instragram“ žvaigždėms ir žvaigždutėms, kurie noriai visiems demonstruoja itin prabangų gyvenimo būdą.

Visi viešbučio apartamentų baldai – meistrų iš Italijos rankų darbas. Nuotraukos nemeluoja – šio viešbučio interjeras nė iš tolo neprimena šilko širmų ir bambukų rojaus, ko pirmiausia būtų galima tikėtis prabangiame Tailando viešbutyje.

Viešbučio personalas pasiryžęs padaryti viską, kad svečiai jaustųsi patogiai, ir kaip savo akį saugo jų privatumą. Toks požiūris leidžia būti tikriems – atostogų ramybės nesudrums joks prašalaitis. Jeigu tik turite noro ir pinigų, vakarienę ant jūros kranto jums pagamins asmeninis virtuvės šefas.

Čia ramybės ir poilsio laisvalaikiu ieško net pats britų avantiūristas, rašytojas ir televizijos žvaigždė Bearas Gryllsas. Jis visada apsistoja vienuose ir tuose pačiuose apartamentuose.

„Kaip puikiai žinote, pragyvenimui užsidirbu ir valgydamas pačius bjauriausius dalykus, noriu įrodyti, kokios neįtikėtinos žmogaus galimybių ribos. Bet kai noriu atsipalaiduoti, pailsėti, ramiai ir kokybiškai praleisti laiką su bičiuliais ir artimaisiais, ieškau vietų, kur man niekas netrukdytų. Šiuo atveju „Kata Rocks“ tam idealiai tinka“, – teigia britų garsenybė.

Dauguma „Instragram“ žvaigždžių ne tik gyvena, bet ir keliauja stilingai, todėl „Kata Rocks“ suteikia puikią galimybę atvykti savo asmenine jachta.

Viešbutyje diskotekas rengia garsiausi pasaulio didžėjai, tad pramogų netrūksta net ir patiems išrankiausiems.

Kaip galima atspėti, tokios aukštos klasės poilsis tikrai nepigus. Vieno miegamojo apartamentų su septynių metrų ilgio baseinu ir pusryčiais paros kaina prasideda nuo 520 svarų (683 Eur).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją