Paskelbusi vaizdo įrašą socialinių tinklų žvaigždė nesitikėjo akimirksniu sulaukti ją pasmerkusios reakcijos. Internautai negailėjo karčių žodžių ir drabužį vadino „netinkamu“ bei „šlykščiu“.

„Labai daug žmonių man rašė, kad tinkamai apsirengčiau laidotuvėms, bet mes manome, kad suknelė iš tikrųjų tobula“, – sakė moteris, vilkėdama prie kūno priglundantį drabužį.

Visgi suknelė parodė daugiau, nei daugelis tikėjosi. Juodos spalvos drabužis priekyje visiškai atviras – jį dengia kryžminis raštas, išryškinantis moters krūtinę ir figūrą.

Kai kurie komentavo, kad ji atrodo kaip žmogus, netrukus vyksiantis į naktinį klubą, o ne į laidotuves.

Šokiruojantis dizainas ir sprendimas juo pasidalinti paliko šimtus žmonių be žado, o dalis jų komentaruose pasidalijo ir karčia nuomone.

Jauna moteris demonstruoja atvirą suknelę

„Ar juokauji?“ – kreipėsi vienas komentatorius, kuriame netrukus pritarė kitas: „Mergaite, ne, tiesiog ne“.

Dar vienas vyras pastebėjo, kas dėl šio poelgio ji galėjo sulaukti net teisėsaugos dėmesio.

„Ar išprotėjai? Būdama laidojimo paslaugų darbuotoja būtum teisiama. Kaip tu drįsti eiti į laidotuves apsirengusi kaip kokia gatvės paleistuvė?“ – negailėdamas kritikos rašė kitas.

Be to, tai buvo ne vienintelis moters vaizdo įrašas. Kitame ji pademonstravo, kaip suknelę galima užsirišti.

„Ją galima užsitempti, kad laidotuvėms atrodytų itin kukli, o po ceremonijos ir vėl atlaisvinti“, – sakė ji.

Komentatoriai pastebėjo, kad suknelė iš esmės nepasikeitė, bet tik dar daugiau parodė nuogos odos. Vis dėlto ir antras įrašas nesulaukė simpatijų. Netrukus pasipylė dar daugiau kritikos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)