Penktadienio vakarą maždaug 18 val. Jasmine Stringer ir grupė „Top Model Australia“ konkurso dalyvių prekybos centro „Southport Park“ sporto salėje Gold Kousto mieste buvo ką tik baigusios podiumo treniruotes.

Grupė merginų, kai kurios iš jų vos 14 metų, išėjo į gatvę laukti taksi, kai pastebėjo kitoje gatvės pusėje neadekvačiai besielgiančią moterį, rašo dailymail.co.uk.

Tuomet moteris pradėjo kabinėtis prie merginų ir užsipuolė jas tiek žodžiais, tiek fiziškai.

„Bandžiau nepasiduoti ir neaštrinti situacijos, bet ji puolė mane ir bandė smogti man į veidą. Buvo baisu“, – „Courier Mail“ pasakojo J. Stringer.

Grožio karalienė pažymėjo, kad moteris toliau svaidėsi įžeidimais ir bandė fiziškai pulti kai kurias merginas.

Įtariamą incidentą matė ir Tiarnie Mueller, kuri lydėjo savo 16-metę dukrą Eloise, vieną iš konkurso „Top Model Australia“ finalisčių.

Ji teigė, kad užpuolikė vienai merginai čiupo už plaukų ir pargriovė ją ant žemės.

T. Mueller bandė išlaisvinti merginą nuo įtariamos užpuolikės, kuri, jos teigimu, buvo pasiruošusi „išrauti didelį kuokštą jos plaukų“.

Tada moteris bandė smogti kitai T. Mueller dukrai.

„Tuomet ji prisiartino prie mano 14-metės dukters. Ji pradėjo ją įžeidinėti ir bandė jai suduoti“, – pasakojo ji.

Sunerimusi motina teigė, kad moteris atidarė taksi duris ir vėl pradėjo plūsti jos dukras.

„Mis Pasaulis Australija“ direktorė Deborah Miller buvo šokiruota, kad toks įžūlus incidentas galėjo įvykti tokioje turistams draugiškoje vietovėje kaip Gold Koustas.

„Į šią vietą atvyksta žmonės iš viso pasaulio. Tai siaubinga. Aš taip pat gyvenu Los Andžele ir niekada nebuvau patyrusi tokio pykčio bei įniršio, ar kad būtų puolamos jaunos paauglės bei merginos“, – sakė ji.

Dabar per visus renginius konkursų dalyvėms bus skirta papildoma apsauga.

D. Miller taip pat pažadėjo užtikrinti, kad būtų įdiegtos procedūros, užtikrinančios visų dalyvių saugumą.

Kvynslando policijos atstovė spaudai „Daily Mail Australia“ sakė, kad prie minėto prekybos centro buvo aptikta 46 metų moteris, kuriai buvo įteiktas pranešimas pasirodyti policijoje dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Kaltinimai dėl įtariamo užpuolimo jai nebuvo pateikti.