Bikinių modelis Liziane Gutierrez išgarsėjo tuomet, kai į teismą dėl kivirčo padavė reperį Chrisą Browną. Dailymail.com rašoma, kad L. Gutierrez prisiteisė apie 64 tūkst. dolerių po to, kai 2016 metais pareiškė, kad Ch. Brownas ją užpuolė per prabangaus vakarėlio, kurį surengė atlikėjas, metu.

Dabar, iš Brazilijos kilusi manekenė, „Instagram“ socialiniame tinkle galinti pasigirti daugiau nei milijonu sekėjų, dalijosi akimirkomis, kai buvo išvykusi į karo draskomą Ukrainą. Dailymail.com teigiama, kad šalyje ji padėjo ukrainiečiams tiekti maistą bei vaistus.

„Nusprendžiau ten vykti, nes negalėjau tiesiog stebėti, kas vyksta ir nieko nedaryti. Žinoma, aš bijau būdama Ukrainoje, bet kai padedu kam nors, jaučiu, kad elgiuosi teisingai. Būdama ten aš vežiau daiktus į įvairias vietas, pavyzdžiui, į vieną ukrainiečių ligoninę, kai kuriuos policijos nuovadas Lvove ir Lucke, taip pat į mokyklas“, – pasakojo manekenė.

M. Gutierrez teigė, kad žmones, kurie gabeno maistą ir kitą pagalbą, nuolat lydėjo policijos palyda.

Didžiausia baimė, anot modelio, kildavo šalyje išgirdus oro antskrydžių sirenas.

„Kai girdėdavome sirenas, išsigąsdavome, nes tiksliai nežinojome, ką daryti“, – sakė moteris.

Nuotraukose ir vaizdo įrašuose matyti, kaip L. Gutierrez ir kiti savanoriai krauna atsargas į automobilį, paruoštą vykti į Ukrainą.

Kitose fotografijose ji įamžinta su atiduotais daiktais Lvovo sandėlyje ar pozuojanti su išgelbėta šeima, atvykusia į Lenkiją.

„Ukrainos žmonės mato mus, savanorius, kaip didvyrius. Kartais verkiau, kai mačiau išsiskiriančias šeimas – vyrai, vyresni nei 18 metų, negalėjo pabėgti iš Ukrainos, bet mes negalėjome verkti, buvome ten, kad suteiktumėme paramą šeimoms“, – pasakojo L. Gutierrez.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)