Tokius karstus jau maždaug metus laiko siūlo laidojimo paslaugų namai Meksikoje, Salvadore ir visoje Pietų Amerikoje, o po didelio populiarumo sulaukiančio kinuose rodomo filmo apie Barbę rožiniai karstai dar labiau išpopuliarėjo.

Filmas, kuriame Barbę vaidina Margot Robbie, o Keną – Ryanas Goslingas, pirmą savaitgalį kine (JK jis pradėtas rodyti liepos 21 d.) surinko 162 mln. dolerių.

„Olivares“ laidojimo namai reklamuoja savo karstus „Barbės namas“ su reklaminiu šūkiu – „Kad atgultum amžinojo poilsio kaip Barbė“.

„Šis ryškiai rožinės spalvos karstas įkūnija žavias, nepamirštamas jų nugyvento gyvenimo akimirkas, – skelbiama reklaminiame karsto klipe. – Tai priminimas, kad mūsų gyvenimo istoriją reikia prisiminti ir paminėti – spalvingai, gyvybingai. Tegu šis prisiminimas bus kupinas meilės, spalvų ir nepamirštamų akimirkų.“

Salvadore, Ahuačapane laidojimo namuose „Alpha ir Omega“ galima išsirinkti barbišką karstą – rožinius karstus čia siūlo jau ilgiau nei metus.

Laidojimo biuro savininkas Isaacas Villegasas sakė „Jam Press“, kad ryškiaspalvių karstų paklausa – neturinti precedento.

„Norėjome pareklamuoti rožinius karstus, kadangi jie tapo madingi, o žmonėms mums skambina ir teiraujasi. Iš 40 žmonių, kurie teiravosi rožinio karsto, jau sudarėme sutartį su 10 naujų klientų“, – teigė jis.
I. Villegasas pridūrė: „Netgi pritrūkome [rožinių karstų].“

Laidojimo biuras tiktoke įkėlė reklaminį klipą. Jį peržiūrėjo 1,6 mln. kartų, o pakomentavo apie 5 tūkst. žmonių.

„Mirtis plastike – tiesiog fantastika“, – pajuokavo vietos gyventojas.
Kitas rašė: „Kai mirsiu, norėčiau tokio karsto.“

Pradėjus rodyti filmą apie Barbę, pristigta rožinių dažų, nes filmavimui jų reikėjo be galo didelio kiekio.

Režisierė Greta Gerwig teigė: „Norėjau labi ryškios rožinės, kad viskas būtų beveik per ryšku. Kad nepamirščiau, kodėl vaikystėje pamilau Barbę.“

Filmavimo paviljone – dažytas dangus, tai – iliuzija, bet filme tai tikra. Čia tikrai yra dažytas fonas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją