Kebabą užsisakiusi Nikeisha tamsių plaukų Dimitrios Fotis (60 m.) sutiko 2022 m. Atidariusi duris ir išvydusi kurjerį ji suprato – tai meilė iš pirmo žvilgsnio.

Esą jie iškart pajuto didžiulį ryšį, o su laiku tas ryšys tik stiprėja. Nors aplinkiniai jųdviejų santykiams nepritaria, mergina tvirtina, kad jųdviejų meilė – nėra išgalvota.

„Norėčiau, kad žmonės suprastų, jog nėra jokio amžiaus skirtumo limito. Nieko čia keisto – mes vienas kitą pamilome. Vos susitikę pajutome ryšį, ilgai kalbėjomės. Paskui susitikome dar kartą, kad susipažintume artimiau. Vyresni vyrai yra labiau patyrę“, – sakė paauglė.

Jųdviejų meilės istorija prasidėjo, kai asmeninis treneris Dimitrios darbavosi antrame savo darbe - išvežiojo maistą į namus. Tąnakt vieną iš užsakymų pristatė ir Nikeishai.

Pasidalijusi savo istorija „Tik Tok“ programėlėje, kur ją seka apie 60 tūkst. internautų, mergina paaiškino, kad dažniausiai maistą užsakinėdavo naktimis, kadangi dirba dviejuose darbuose ir neturi laiko pavalgyti.

„Kai grįždavau namo, jau būdavo labai vėlu, tad maisto užsisakydavau. Tuo tarpu Dimitrios anksčiau naktimis dirbdavo maisto išvežiotoju. Tąkart užsakinėdama vakarienę palikau kurjeriui žinutę, kad praneštų, kai bus kieme, kadangi turiu jaunesnių brolių, o mano kambarys – viršutiniame aukšte. Taigi, jis man paskambino ir pranešė, kad atvyko. Išėjau pasiimti kebabo ir nuo tada kiekvieną kartą sutikdavau jį kur nors netoliese. Anksčiau jo niekada nebuvau pastebėjusi“, – pasakojo mergina.

Susitikę jie tiesiog pasisveikindavo ir nueidavo savais keliais. Tačiau vieną vakarą išėjusi į parduotuvę Nikeisha pastebėjo vyriškį laukiantį netoliese, kol klientai atsiims savo užsakymą. Mergina vilkėjo pižamą, jautėsi prastai, tad Dimitrios parekomendavo jai išsivirti citrinų arbatos.

Pamiršusi vyriškio minėtą receptą, Nikeisha nusprendė jam parašyti ir darkart pasiteirauti. „Nuo tada nesiliovėme kalbėtis. Pokalbis persikėlė į „WhatsApp“ programėlę ir pamažu ėmėme vienas kitą pažinti geriau. Ir štai, mes jau dvejus metus kartu. Esame patys geriausi draugai ir įsimylėjėliai“, – „Tik Tok“ sekėjams pasakojo mergina.