2003 m. Joninės Lietuvoje paskelbtos nedarbo diena. Todėl lietuviai per šią gražią vasaros šventę gali atsipalaiduoti ir kaip reikiant paminėti vasaros saulėgrįžą.

Sostinėje jaunimas trumpiausią metų naktį šventė be laužų ir vainikų, tačiau su daug svaigiųjų gėrimų. Kai kuriems linksmybių būta akivaizdžiai per daug.

Senamiestyje draugų vedama panelė neatsispyrė žemės traukai ir nusprendė pailsėti ant gatvės grindinio.

O štai Ukmergės gatvėje policijos sustabdyto nelegalaus taksi keleivis taip pat pasirodė ne iš gražiausios pusės. Visiškai girtas jaunuolis vėmė neišlipdamas iš automobilio.

Supratęs, kad yra fotografuojamas, jis pasipiktino: „Kam tu mane fotografuoji?“. Į klausimą atsakius klausimu: „O kam tu vemi vidury gatvės?“, paaiškino: „Man labai bloooga“. Beje, jaunuolis, atrodo, jau ilgokai važinėjosi po miestą - automobilį sustabdžius patikrinimui, skaitliukas jau rodė 38 eurus.

Naujienų portalas DELFI pateikia nuotraukų galeriją, kurioje įamžintos nesuvaidintos ir nesurežisuotos Joninių šventimo akimirkos.

DELFI galerijoje – Joninių šventės akimirkos Vilniaus gatvėse:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (252)