Jaunavedžių nuotrauką imta aptarinėti „TikTok“ platformoje, kur akivaizdžiai galima pastebėti, kad šypsosi ne tik jaunoji, bet ir į jaunikį įsikibusi žavi brunetė.

Dar vienoje nuotraukoje galima pamatyti panašų vaizdelį – jaunieji vienas į kitą žvelgia, o šalia ir vėl minėtoji moteris.

„Ar ji neturi supratimo, kad ji nėra nuotaka!?“ – komentaruose rašė vienas asmuo.

Kitas pridūrė: „Manau, kad fotografas bando jums kažką pasakyti.

Dar vienas prisipažino, kad „būtų išprotėjęs“, jei tas pats būtų nutikę jam su būsima žmona.

„Aš būčiau išsiskyręs“, – sakė kitas.

Vaizdo įrašas greitai surinko daugiau nei 18 mln. peržiūrų, tačiau dabar „TikTok“ paskyra ištrinta. Vėliau įkeltame vaizdo įraše nuotaka paaiškino, kas iš tiesų vyksta keistose nuotraukose kartu su jos dabartiniu vyru.


Vyras jai teigė, kad šalimais jo esanti draugė prarado pusiausvyrą ir ketino nugriūti, todėl jis pasisiūlė ją palaikyti.

„Fotografas liepė jai padaryti juokingą pozą, kol mes su žmona bučiuojamės, o ji tai padarė ir vos nenugriuvo. Atsiprašau, kad nuvyliau visus, kurie norėjo, kad aš būčiau apgavikas, o nuotakos draugė – naujos šeimos žlugdytoja.“, – prisiminęs sakė jis.

Tačiau kiti „TikTok“ vartotojai nepatikėjo šia versija. Jie įsitikinę, kad už nekalto žingsnio slepiasi kur kas blogesnis ketinimas.

„Jei būčiau praradęs pusiausvyrą, būčiau griebęsis už rankos, o ne už plaštakos. Be to, yra kelios pozos, kuriose jie laikosi už rankų. Jokių problemų dėl pusiausvyros ten nėra“, – įsitikinęs dar vienas asmuo.

Kiti internautai stebėjo, kaip jaunoji ignoruoja faktą, jog kita moteris laiko jo vyrą už rankos.

„Atsiprašau, bet ji net laiko jo ranką, o jūs visi bučiuojatės?!“ – klausė kitas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją