Modelis iš Kanados Paulas Masonas, virtęs Kalėdų Seneliu, Toronte esančios parduotuvės „Yorkdale Mall“ klientams puikiai pažįstamas kaip „Fashion Santa“.

Žiūrint į jį, apima jausmas, kad balta barzda dar niekada neatrodė taip gundančiai.

Be to, nuo visų, kurie prekybos centre nusifotografuos su šiuo gražuoliu, o nuotrauką paskelbs socialinėje žiniasklaidoje su grotažyme #YorkdaleFashionSanta, parduotuvė fondui „SickKids Foundation“ paaukos po dolerį.

„Tai šiuolaikinis sprendimas atskleidžiantis, kokią naudą gali atnešti nuotrauka su Kalėdų Seneliu. Man dėl darbo tenka darytis labai daug asmenukių, tad tai atrodo labai natūralu“, – teigia pats P. Masonas.
Nieko keisto, kad driekiasi eilės norinčių nusifotografuoti su šiuo žaviu Kalėdų Seneliu.

Be to, šis Kalėdų Senelis ne tik fotografuojasi su pirkėjais, bet ir demonstruoja madas. P. Masono kuriamas personažas sparčiai užkariauja internetą, tad juo domisi vis daugiau žmonių visame pasaulyje.

„Na gerai, #FashionSanta, tu jau prikaustei mano dėmesį“, – rašo vienas „Twitter“ naudotojas. Jam antrina Renne Anderson: „#YorkdaleFashionSant – seksualiausias Kalėdų Senelis visoje planetoje. Puikiai padirbėta, Toronte“.

„Jeigu Kalėdų Senelis iš tikrųjų taip atrodytų? Mamos jam rašytų dažniau nei vaikai“, – pastebi Michelle Samuels.

P. Masonas, kuris 2014 metais atsidūrė „Toronto Life's Best Dressed“ stilingiausiųjų sąraše, taip pat dalyvauja ir mados kampanijoje, kur pristato tokius prabangos prekės ženklus kaip „Ferragamo“, „John Varvatos“ ir „Moncler“.

NYC Bound!! @elpalaciodehierro

A photo posted by Paul Mason (@paulmasonmodel) on Nov 23, 2015 at 9:45am PST

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)