J. Jedlica iš pradžių dairėsi gydytojų Terry Dubrowo ir Paulo Nassifo pagalbos vildamasis, kad jie galės operuoti vyriškį vadovaudamiesi jo paties parengtu plastinės chirurgijos planu. Tuo metu J. Jedlica jau buvo patyręs kelis šimtus kosmetinių procedūrų – nuo penkių nosies operacijų iki krūtinės, sėdmenų, bicepsų, tricepsų, skruostų ir smakro implantų. Tačiau iki galutinio tikslo – visiškos tobulybės – jam dar buvo toli.

Metams bėgant, Justinas nuolatos guldavosi po plastikos chirurgų peiliu. 2015-aisiais jis netgi vėl sugrįžo į „Botched“, kad pademonstruotų gyvybei pavojingą procedūrą. Tačiau niekas nenumanė, kaip toli jis pasirengęs eiti, rašo eonline.com.

Naujausioje laidoje J. Jedlica gydytojams T. Dubrowui ir P. Nassifui sakė: „Praėjusį kartą aš nė nepajėgiau prisiminti, kiek procedūrų man buvo atlikta. Ko gero, kažkur nuo keturių iki penkių šimtų“.

„Šiandien aš suskaičiuoju apie 950 kosmetinių procedūrų ir per metus be vargo pasieksiu tūkstantį. Tai neabejotinai yra mano tikslas“, – tęsė Justinas.

Taip, operacijų skaičius tikrai toks – tūkstantis.


J. Jedlica pasakoja po plastikos chirurgų peiliu gulęsis dėl įvairių operacijų, įskaitant sėdmenų formą koreguojančias operacijas, veido pakėlimo operacijas ir viso liemens kontūro keitimą.

T. Dubrowo paklaustas, kokios injekcinės priemonės buvo naudojamos, J. Jedlica atsakė: „Į pilvo srities raumenis buvo suleista 50 „Kybella“ rinkinių ir 60 kubinių centimetrų „Restylane“. Dėl „Kybella“ jie, suprantama, šiek tiek iškilo. Chirurginiu būdu man šios operacijos nedarė, nes, gydytojų teigimu, buvo nepakankamai riebalų“.

Ši istorija veikiausiai skamba baisokai, tačiau tai – dar ne visi Justino nuotykiai.

„Mano veidui buvo atliekama mikroadatinė terapija – tai iš esmės nieko ypatingo. Tačiau galiausiai mikroadatinė terapija buvo taikoma mano peniui, o į kapšelį buvo švirkščiamas botoksas“, – pridūrė gyvasis Kenas.


Mikroadatinė terapija „pagerina bendrą tonusą ir tekstūrą. Mintis dėl šios terapijos taikymo kitoms vietoms man šovė į galvą pasvarsčius, kad mikroadatinės terapijos metu išgaunamas kolagenas, kuris tarsi suplūsta į tam tikrą sritį, tad, ko gero, tokiu būdu galima padidinti apimtis“, – aiškino Justinas.

Deja, šio eksperimento pasekmės Justinui nebuvo malonios.

„Mano penis buvo smarkiai nubrozdintas“, – pasakojo J. Jedlica, pridurdamas, kad jis visados „išmėgina“ skirtingus būdus. Kažkada jo penis taip pat buvo didintas silikonu.

T. Dubrowo reakcija į Justino pasakojimą buvo santūri: „Oho, peniui buvo atlikta daug plastinės chirurgijos procedūrų!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)