26 metų Soudi Al Nadak iš Sasekso susipažino su savo vyru, verslininku Jamalu Al Nadaku (32 m.) studijų laikais, prieš septynerius metus Dubajuje.

Pora susituokė prieš trejus metus. Dabar Soudi dažnai kalba socialiniuose tinkluose apie tai, koks yra jos, kaip namų šeimininkės, gyvenimas Jungtiniuose Arabų Emiratuose (JAE).

Moteris teigia, kad ją erzina, kai žmonės mano, jog jos vyras turi „septynias žmonas“ ir priduria – riba yra trys.

JAE vyriausybė teigia, kad poligamija yra leidžiama tik pagal įstatymą ir, kad musulmonui vyrui leidžiama turėti keturias žmonas, „su sąlyga, kad jis visoms suteikia vienodą pragyvenimą ir su jomis vienodai elgiasi“.

Anot moters, labai erzina, kai žmonės daro tokias stereotipines prielaidas.

„Be to, kai vyras turi kitas žmonas, tikrai nėra taip blogai. Atrodo, tarsi jūsų geriausia draugė gyvena su jumis 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę.

Dar vienas tokio gyvenimo privalumas – jūs galite pasiskolinti visus kitų žmonų drabužius ir batus. Iš esmės, turėsite dvigubai daugiau daiktų“, – šypsojosi pasakodama moteris.

Soudi pastebėjo, kad dar vienas jos pyktį keliantis dalykas yra tai, kad kiti bando „primesti“ jai savo religinius įsitikinimus.

„Aš šioje šalyje gyvenu taip, kaip išmanau. Kaip mane erzina, kai žmonės man sako, kad turėčiau labiau apsidengti. Liūdesį kelia ir tai, kad žmonės bando mane įžeisti vadindami mano vyrą arba mane pakistaniečiais ar indėnais. Man visada buvo sakoma, kad turiu didžiuotis tuo, iš kur esu kilusi, todėl visada pabrėžiu, kad esu iš Didžiosios Britanijos, o mano vyras iš Dubajaus“, – kalbėjo moteris.

Be to ji pabrėžė dažnai nerimaujanti, kai sulaukia neapykantos iš žmonių, kurių ji niekada anksčiau nebuvo sutikusi.

„Tai labai apmaudu ir aš nesuprantu, kodėl žmonės taip daro“, – svarstė ji.

Kitame vaizdo įraše, įkeltame socialiniuose tinkluose, Soudi pasakojo sekėjams apie savo ilgą „neabejotinų dalykų“ sąrašą, kurį sudarė laukdamasi.

„Prieš pastojant nuo savo vyro milijonieriaus, mes aptarėme visus dalykus. Akivaizdu, kad kritiniais atvejais turiu turėti visišką prieigą prie vyro kortelės. Aš taip pat paaiškinau vyrui, kad jis turi skirtį tam tikrą sumą pinigų mūsų vaikui. Vienam – 300 tūkst. dolerių, jei gims antras – 600 tūkst. dolerių ir taip toliau. Akivaizdu, kad į šią sumą įeis visos mano terapijos sesijos, fizioterapija, asmenines treniruotes, akupunktūra, masažus kūdikiui. Juk aš turiu kuo greičiau grįžti į formą ir būti sveika“, – kalbėjo moteris.

Dubajuje gyvenanti Soudi neslėpė norėjusi ir įspūdingo vestuvinio žiedo. Ji atskleidė, kad pirmasis jos reikalavimas buvo „didelis akmuo“ ant piršto.

„Man tiesiog keista, kad yra moterų, kurios nori susilaukti kūdikio, kol vyras joms dar neįteikė žiedo“, – sakė moteris.

Ji taip pat pareikalavo dizainerių rankinių ir prašmatnaus automobilio.

„Labai aiškiai pasakiau, ko tikiuosi. Pavyzdžiui, manau, kad tikslinga prašyti daugiau investicinio nekilnojamojo turto ir, žinoma, „Birkin“ – mėlynos spalvos berniukui, rožinės mergaitei. O naujas automobilis, žinoma, užtikrins mano ir kūdikių ateitį“, – sakė moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)