31-erių metų amžiaus švedė, dabar gyvenanti Jungtinėje Karalystėje (JK), pasidalijo nuotrauka, padaryta prieš operacijas, praneša mirror.co.uk.

„Nemanau, kad kada nors liausiuosi darytis operacijas. Tai didelė dalis manęs“, – sakė anksčiau viešųjų ryšių srityje dirbusi moteris.


„Ištryniau ankstesnę save, kad tapčiau plastikine barbe. Nuolatos susiduriu su stigma, prireikia nemažai drąsos laikytis savo įsitikinimų, neatsisakyti svajonių ir gyvenimo būdo, nors žmonėms jis atrodo „kontroversiškas“, – tviteryje parašė ji. – Įdomu tai, kad mano įsitikinimai vadinami kontroversiškais, nors iš tikrųjų jie yra priešingi – tradiciniai.“

„Barbės nesensta, tik mūsų kūnuose atsiranda vis daugiau plastiko“, – nurodė A. Amira.

Moters teigimu, jos išvaizda atspindi, kokie skirtingi yra vyrai ir moterys, kalbant tiek apie išorę, tiek apie socialinius vaidmenis.

„Nesutinku, kad turėtume būti visiškai vienodi. Manau, kad moters vaidmuo – tenkinti savo vyro užgaidas ir būti geriausia įmanoma „trofėjine žmona“. Man patinka jam gaminti, valyti namus, o jis tegul tvarko automobilį ir pjauna veją,“ – samprotavo A. Amira.


Kvapą gniaužianti švedės transformacija prasidėjo jai išėjus iš darbo. Jai buvo atlikta galybė krūtų, kaktos, akių, skruostų ir lūpų korekcijos operacijų. Be to, į skruostus, smakrą, žandikaulį ir nosį jai buvo suleista užpildų, į visą veidą – botulino toksino injekcijų, atlikta veido patempimo PDO siūlais procedūra.

Taip pat A. Amira paprašė pakelti antakius, pastorinti blakstienas bei pasidarė tatuiruočių ant pirštų, krūtinės ir kaklo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)