5 minutės - tiek užtruko Adamas, kol paprastą vientisą juodą bikinį karpė, raišiojo ir kaišiojo. Tiesa, bikinį viso proceso metu dėvėjo modelis Mila Kaladjurdjevic. Šis vaizdo įrašas tiesiog žaibiškai plinta internete, nors Adamas jau daugybę kartų pasirodė įvairiose šou ir televizijos laidose. Jis įrodė, kad viskas, ko reikia išskirtiniam kūriniui - paprastas drabužėlis, žirklės ir rankų miklumas.

Drabužių dizaineris Adamas Saaksas dėl šių stebinančių pasirodymų, kurių metu vos per kelias minutes paprastus ir nuobodžius drabužius paverčia išskirtiniais kūriniais, tapo žinomas visame pasaulyje ir jau spėjo atidaryti internetinę parduotuvę, kurioje unikalaus dizaino drabužėlius gali įsigyti kiekvienas. Tačiau, jei panorėsite savo spintą papildyti šio dizainerio kūriniais, teks pakloti nemenką pinigų sumą - maudymosi kostiumėliai, prie kurių prisilietė Adamo Žirkliarankio rankos, kainuoja apie 450 eurų.

Beje, šio dizainerio drabužiais jau puošiasi ir įžymybės: Heidi Klum, Kim Kardashian, Lenny Kravitzas, Justinas Timberlake'as, Katy Perry, Shakira, Eminemas, Pink, Mel B, Nicole Ritchie, Britney Spears, Alicia Keys, Karolina Kurkova, Jessica Simpson, Eva Longoria, Jessica Alba, Lindsay Lohan bei daugelis kitų.

Ir jei vis dar galvojate, kad Adamo talentas - apgavystės, nes meno kūrinius jis sukuria per neįtikėtinai trumpą laiką, galite užsisakyti jo pasirodymą kad ir savo namuose! Per 7 metus jis jau spėjo savo talentą pademonstruoti milijonams žmonių Rusijoje, Prancūzijoje, Didžiojoje Britanijoje, Kinijoje, Indijoje, Tunise, Jungtiniuose Arabų Emyratuose, Šveicarijoje, Švedijoje, Ispanijoje, Olandijoje, Vokietijoje, Norvegijoje, Danijoje, Japonijoje, Naujojoe Zelandijoje, Australijoje, Egipte, Meksikoje, Kanadoje, Italijoje, Filipinuose ir visuose didžiausiuose Jungtinių Amerikos Valstijų miestuose!