Iris Jones buvo patekusi į žiniasklaidos antraštes, kai kartu su savo meilužiu, 37 metų Mohammedu Ibrihamu pasirodė laidoje „This Morning“.

Pensininkė sudomino žiūrovus, kai atvirai prakalbo apie savo ir Mohammedo seksualinį gyvenimą. Tačiau po dvejų santuokos metų pora pasuko skirtingais keliais.

Dabar Iris gyvenime atsivėrusią skylę užpildė keturkojis augintinis, ir ji tikina, kad Mohammedo jai visiškai netrūksta.

Garbaus amžiaus senjorė su Mohamedu susipažino 2019 metais per socialinį tinklą „Facebook“. Tarp jų iš karto įsižiebė aistra, ir po metų pora susituokė.

Ši santuoka reiškė, kad Egipto gražuolis užsitikrino vizą gyventi Jungtinėje Karalystėje.

Iris Jones ir Mohammedas Ibrihamas

Kalbėdama apie tai, kaip baigėsi į pasaką panašus romanas, Iris „Closer“ sakė: „Niekada nesitikėjau, kad įsimylėsiu 46 metais už save jaunesnį žmogų, bet taip ir nutiko. Dievinau viską, kas buvo susiję su Mohammedu“.

„Tačiau tai tapo sunkiu darbu. Iš pradžių mūsų seksualinis gyvenimas buvo puikus, bet vėliau, užuot mylėjęsi, pradėdavome nuolat dėl visko ginčytis. Man tai nepatiko. Aš nesu nuo meilės apkvaitusi paauglė. Man 83-eji“, – sakė ji.

Iris tvirtino tiesiog trokštanti ramiai gyventi, o tokį gyvenimą jai užtikrina katinas – Ponas Tibbsas.

„Įsigijau jį vos po kelių dienų, kai išsikraustė Mohammedas. Jis yra puikus kompanionas. Jis niekada nesiskundžia, yra labai ramus ir gražus pažiūrėti – aš jį dievinu. Jis čia labai laimingas ir nepalieka betvarkės. Mohammedo visiškai nepasiilgstu. Kai jis išėjo, mane labiausiai supykdė tai, kad jis pasiėmė mano krevečių tempurą, kurią buvau suplanavusi tą vakarą valgyti vakarienei“, – pridūrė ji.

Iris Jones

Pieš tai Iris buvo privertusi „This Morning“ žiūrovus kikenti, kai atskleidė pikantiškas savo ir egiptiečio seksualinio gyvenimo detales: pavyzdžiui, ji pasakojo, kad per pirmąją jųdviejų meilės žaidimų naktį jie sunaudojo „visą tūbelę KY želė“.

Ji taip pat nesivaržydama atviravo, kokia poza jie mylėjosi, kad apsaugotų jautrią jos odą.

„Mano oda labai plona – ji tarsi audinys. Mohamedas turi būti labai atsargus, kai mane suima. Jis gali įplėšti mano odą, mano kojų oda labai labai plona. Kai reikia mylėtis, tai gali sukelti skausmą. Galiu net atsidurti skubiosios pagalbos skyriuje dėl odos įtrūkimų, bet mes išsprendėme šią problemą, nes kartais tai darome šuniukų stiliumi“, – tuo metu pasakojo Iris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)