Tūkstančiai festivaliautojų jau ketvirtadienį užgulė Rumšiškėse esantį muziejų. Vis dėlto tikrasis veiksmas prasidėjo penktadienį, kai į sceną pradėjo lipti žymiausi šalies ir užsienio atlikėjai. Jų pasiklausyti atvyko ir Natalija Bunkė.

Štai „Granatos Live“ pasirodžiusi Angelou pirmą kartą koncertavo festivalio didžiojoje scenoje. Po jos į sceną lipo visų mylimas Gabrielius Vagelis bei garsusis šalies reperis OG Version.

Festivalio akimirkos – galerijoje:

Netrukus dalyviai išvydo ir laukiamiausias vakaro žvaigždes – unikalią dainininkę ir dainų autorę LP. Iškart po jos buvo Luko Graham pasirodymas.

Kiek mažesnėse festivalio scenose pasirodė ir kiti žymūs scenos veidai – Evgenya Redko, išsiskirianti savo unikaliu balsu ir gyvų pasirodymų galia bei estetika, grupė „Baltic Balkan“, užkuriantys nepamirštamą vakarėlį, energijos pilna „Velvet“ grupė, „Katarsis“ ir kitos scenos žvaigždes.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją