„Festivalis „Galapagai“ taip vadinasi ne veltui, nes kaip ir tikrame Galapagų salyne pilna įvairiausios spalvingos gyvūnijos, taip ir Zaraso ežero saloje festivalio lankytojų laukia ypatingai spalvinga programa, o joje nuo synth pop, kraut rock, drum‘n‘bass, hip hop‘o, pop muzikos garsų, kuriuos skleis tokios užsienio muzikos žvaigždės kaip „Röyksopp DJ Set“, „SIGMA DJ Set, July Jones iki geriausių vardų, ką turime lietuviškoje alternatyvioje scenoje, kaip be abejonės „ba.“ ir „Solo Ansamblis“,- pranešime spaudai pasakoja festivalio prodiuseris Algirdas Barniškis – Blėka.

„Solo Ansamblis“ pirmą kartą festivalyje „Galapagai“ pasirodė dar 2017 metais, kuomet į didžiąją sceną naktiniam koncertui lipo iškart po tų metų pagrindinės festivalio žvaigždės „Charli XCX“. Grupė tuomet nerimavo kaip auditorija po visai kitos stilistikos pasirodymo priims jų „sad dance“, bet festivalio publika priėmė puikiai, o po šio pasirodymo gimė ne tik puikus dainos „Netildai“ muzikos klipas, filmuotas būtent festivalyje, bet ir tradicija beveik kasmet „liūdnus šokius“ pakartoti „Galapagų“ didžiojoje scenoje.

Neabejotinai įspūdingo pasirodymo liepos paskutinį savaitgalį laukiama ir iš rokerių „ba.“ komandos, kurie praėjusią vasarą surengė didžiausią lietuviško roko koncertą Vingio parke, o kartu su „Solo Ansambliu“ įspūdinga minia gerbėjų mėgavosi ir savaitgalio „Juodas Vilnius“ koncerte. Grupė „ba.“ žiemą klausytojams pristatė naujausią savo albumą „NAUTO“, kurio kūrinius atliks festivalyje „Galapagai“. Pastarąjį kartą festivalyje, 2019 metais, grupės „ba.“ pasirodymas buvo toks energingas ir gaivališkas, kad gitaristas Simonas Motiejūnas scenoje sudaužė net savo gitarą.

Vasaros įkarštyje, liepos 28-30 dienomis, didžiojoje Zaraso ežero saloje skambės „Röyksopp Dj Set“, „SIGMA Dj Set“, July Jones, „G&G Sindikatas“, Vaidas Baumila, Evgenya Redko, „Sisters On Wire“, „FC Baseball“, Beatrich, „Kamanių Šilelis“, „8 Kambarys“, Konstantinas Lilas, „jautì“, AISTÈ, „Baltic Balkan“, Rūta MUR bei daugybė kitų atlikėjų! Visos vasaros nuotykio naujienos sugula: galapagai.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją