Prabėgus šiltai ir nuotykių pilnai vasarai tenka tik atsigręžti į tai, kas po jos liko. Didžiausią prisiminimą pramogų pasaulyje paliko šių metų festivaliai, kuriuose netrūko įvairių įsimintinų akimirkų.

Šiemet į Rumšiškių muziejaus teritoriją, Zarasus ir pajūrį susirinkusius dalyvius pasitiko įvairios pramogos, atlikėjai ir nelaukti kuriozai. Vienur kaip iš kibiro pylė lietus, o kitur kepino saulė ir kvietė šokti pagal garsiausius hitus.

Vis dėlto buvo keli atvejai, kurie įsimins dar ne vienerius metus. Todėl kviečiame juos prisiminti ir pasiruošti kitų metų festivaliams.

Didžiulis dėmesys dj nevykelei ir į palapinę netilpę gerbėjai

Į „Galapagų“ festivalį atvykusi Delfi komanda pastebėjo, kad didžiausią šurmulį sukėlė Cirko scenoje pasirodymą surengusi dj nevykele.

Atlikėjos su nekantrumu laukę jaunuoliai neleido repetuoti – stovėdami eilėje prašė pradėti koncertą. O sugrojus pirmiems dainų žodžiams į palapinę pradėjo plūsti dar daugiau žmonių. Kai kurie jų netilpo ir turėjo laukti už Cirko scenos ribų.

Jautrus Jovani prisipažinimas žmonai Simonai

Į festivalio „Granatos“ sceną lipo vienas garsiausių Lietuvos didžėjų Jonas Nainys-Jovani, padovanojęs susirinkusiai gausiai miniai vieną įspūdingiausių pasirodymų. Abejingų nepaliko ir jautrus muzikanto gestas – į sceną jis pasikvietė žmoną Simoną Nainę ir prisipažino jai meilę.

Publika tiesig pašėlo. Galima buvo matyti ašaras ne tik Simonos, bet ir susirinkusiųjų akyse.

Daugiau įsimintinų akimirkų – galerijoje:

Audringo Natalijos Bunkės pasirodymo klausėsi įlipę į pušis

Natalijos Bunkės koncertas „Karklėje“ buvo itin audringas, o susirinkusieji jį stebėjo net sulipę į ant jūros kranto augančias pušis. Beje, dainininkė susirinkusiems pateikė siurprizą – scenoje drauge pasirodė ir jos draugė Simona Nainė.

„Trumpam net teko pristabdyti koncertą, kad ji spėtų į sceną“, – sakė N. Bunkė.

Šiltus jausmus vienas kitam demonstravo Jessica Shy ir Benas Aleksandravičius

Festivalyje „Karklė“ savo garsiausias dainas atliko vieni populiariausių Lietuvos atlikėjų Jessica Shy ir B. Aleksandravičius. Ir nors ant scenos jie lipo ne kartu, užkulisiuose vienas kito nepaleido iš rankų.

Jau kurį laiką pramogų pasaulyje sklido kalbos, kad Jessica Shy ir B. Aleksandravičius yra pora. Tokias judviejų gerbėjų kalbas paskatino ir nuolat socialiniuose tinkluose atlikėjų publikuojamos fotografijos, kuriose jiedu vienas kitam demonstruoja šiltus jausmus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją