Šeštadienį į festivalį atvykę dalyviai galėjo pasimėgauti komikų surengtais pasirodymais. Apie 11 val. „Cirko scenoje“ buvo galima išvysti humoro nestokojančius Mantą Grimalį, Antaną Sadauską Viktorą Balykovą.

„Pernai buvo labai smagu visiems kartu pasirodyti vienoje scenoje ir kartu visiems keliauti į festivalį bei turėti ypatingai gerą laiką užkulisiuose, ir aišku pasirodyti žmonėms. Šiais metais festivalyje „Galapagai“ galima tikėtis dar įspūdingesnio pasirodymo. Mes visi, per metus esame gerokai patobulėję, tad iš mūsų visų galima tikėtis itin stiprių bajerių bei juoko.

Liūdna, bet praėjusią vasarą mums nepavyko likti festivalyje ilgiau, bet šiemet laukiam nesulaukiam kada galėsim po pasirodymų patys festivaliauti, išvysti festivalyje grosiančius atlikėjus, kartu suvalgyti picą ar pagurkšnoti kokių nors vaisvandenių“, – lūkesčiais dalinosi A. Sadauskas.

Vėliau prie jų prisijungė ir kiti komikai, kuriuos toje pačioje vietoje buvo galima rasti i ir po pietų. Čia su savo anekdotais grįžo tokie žinomi veidai kaip Mantas Patarakas, Evaldas Jasaitis ir kiti.

Antroji festivalio diena:

Visgi tikrasis vakarėlis prasidėjo vakare, kai į didžiąją „Galapagų“ sceną lipo grupės „Kamanių šilelis“ ir „8 kambarys“ nariai. Pastarieji festivalyje lankėsi 2019 m., o šiemet scenoje minėjo ir savo 10-ies metų gimtadienį.

Grupė pasirodymo metu pristatė trečiąjį solinį albumą, kuris festivaliautojų buvo sutiktas itin palankiai – dalyviai greitai perprato naujas dainas.

Iškart po jų į sceną žengė FC Baseball bei Konstantinas Lilas. Garsus reperis prieš pat festivalį atskleidė, kad su šiuo renginiu turi glaudžią draugystę – jis buvo išbandęs visas festivalio scenas.

„Labai džiaugiuosi, kad festivalis grįžta į Zaraso salą, tai man vienas gražiausių bei vasariškiausių kampelių Lietuvoje. Laukia labai gražus ir sentimentalus savaitgalis“, – pasako Konstantinas Lilas į festivalį „Galapagai“ grįžtantis su soliniu alternatyvaus hip hopo projektu.

Po jų į sceną žengė kiti laukiamiausi svečiai – grupė „ba.“, „Röyksopp Dj Set“, „Solo ansamblis“, „Despotin Fam“, iš Los Andželo atskridęs July Jones ir kiti žymūs scenos veidai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją