Tų, kurie pradės festivaliauti jau ketvirtadienį, rugpjūčio 10 dieną, 21:30 val. laukia staigmena. Pasitikti savaitgalį su puikia nuotaika padės keturi vaikinai, puikiai žinomi komikai Justinas Visickas, Žilvinas Kerbelis, Tomas Rynkevič ir Airidas Jankus.

Vaikinai atvirai juokauja apie šių dienų problemas, paliesdami tiek religiją, tiek asmeniškai jautrias temas, susijusias su emocine sveikata, vyriškumu bei išvaizda. Per daug nesiplėsime, jie ir patys tikrai turės apie ką papasakoti.

„Karklėje“ reivas?

„Karklėje“ ne tik muzikinė fiesta. Čia paskutinį kartą ant įkaitusio smėlio vyks ir tikrų tikriausias reivas, kurį serviruos grupė Air Defence Battalion – paslaptinga grupė, sudaryta iš talentingų kūrėjų, kuriuos vienija aistra elektroninei muzikai ir šokiams. Tai – Pūkis Vintage Stumykla, kuris žavi puikiais sintezatorių garsais ir puikiai sugebantis prabilti muzikos kalba, siunčiančia jus į fantastinę praeities ir ateities sintezę ir Damka, kuris iš pažiūros tyli šešėlyje, tačiau atveria duris kitos dimensijos ritmų ir įvairiapusės atmosferos pasauliams.

Visų festivaliautojų laukia muzikinė kelionė, kurioje Air Defence Battalion pristatys savo unikalią elektroninę šokių muziką, sujungiančią gilesnius underground ritmus su energijos kupinomis ir šviesiomis melodijomis.

Grupės tikslas – sukurti tikrąją modernaus reivo atmosferą, kurioje kiekvienas gali atsipalaiduoti ir pabėgti iš kasdienybės. Jų kūryboje susilieja galingi reivo, techno, trance ir kitų elektroninių stilių elementai.

„Norime, kad kiekvienas dalyvis jaustųsi dėmesio centre ir būtų dalimi išskirtinės muzikinės patirties, kuri paliks neišdildomą įspūdį ir ilgai liks visos širdies atmintyje. Tai bus neįtikėtina muzikinė šventė, kurioje laisvai skrisite tarp įvairių stilių ir muzikos erdvių“, – atskleidžia grupės nariai.

Dvi šeštadienio naujienos

Kai jau atrodė, kad viskas pasakyta ir atskleista, organizatoriai traukia dar du kozirius:
Šeštadienį 13 val. „Pralaužk vieną šaltą“ komikas ir tinklalaidžių kūrėjas Airidas Jankus kalbins Tomą Krivicką-Psichą.

Neprisimenantiems šios spalvingos asmenybės, trumpai priminsime: tai – vienas skandalingiausių realybės šou „Akvariumas“ dalyvių, o taip pat grupės „Requiem“ narys, kuris pripažinimo sulaukė po hito „Aš nupirksiu tau namą“ išpopuliarėjimo. Jau daugiau kaip 12 metų Tomas Krivickas su šeima gyvena Olandijos sostinėje Amsterdame, o repetuoja Lietuvoje ir čia su grupe sėkmingai kuria naujas dainas. Tačiau apie viską jis papasakos interviu metu. Susitikime prie „Super Manki“ scenos!

Staigmena

Tą pačią dieną, 17 valandą, festivaliautojų laukia staigmena, apie kurią visi sužinos tik atvykę į „Karklę“. Organizatoriai išduoda tik tiek, kad scenoje pasirodys tikrai visiems puikiai žinomas ir be abejonės visų mylimas atlikėjas, kurio hitų tekstus tikrai moka daugelis. Jį ir „Karklę“ sieja ilgametė draugystė, čia jis pasirodys nebe pirmą, bet, deja, paskutinį kartą ir taip atiduos duoklę už viską, kas buvo nepasakyta ar nepadainuota iki šiol.

Susitinkam jau po nepilnos savaitės. Primename, kad festivalio vartai atsiveria jau rugpjūčio 10-ąją, nuo 18 valandos. Susirink geriausius draugus ir rask progą praleisti paskutinį, patį geriausią festivalį ant jūros kranto Karklėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją