Daug pastangų užtikrinant tvarką deda ir visoje teritorijoje budintys apsaugos darbuotojai bei patys organizatoriai.

Pranešama, kad praėjusią naktį iš kiemo Karklės kaime buvo pavogtas 43 000 eurų vertės autobusiukas „Toyota Proace Verso“.

Paryčiais, apie 06:40 val., festivalio apsaugos poste budėjęs apsaugos darbuotojas sulaikė 2000 m. gimusį vaikiną, pas kurį dalinės apžiūros metu rastos keturios tabletės. Įtariama, jog tai gali būti narkotinė medžiaga.

Vakar festivalio metu pareigūnai su tarnybiniais šunimis patikrino ir dar vieną automobilį, kurio daiktadėžėje aptiktos narkotinės medžiagos. Šio automobilio savininkas sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Kiek vėliau atlikę patikrą pareigūnai dar keturiuose festivalio dalyviams priklausančiuose automobiliuose aptiko narkotinių medžiagų. Visi automobilių savininkai sulaikyti ir šiuo metu yra uždaryti į areštinę. Kol kas atliekamas tyrimas ir tikslinamos visos aplinkybės.

Susisiekus su festivalio organizatoriais jie patikino, jog aktyviai bendradarbiauja su policijos pareigūnais ir stengiasi užtikrinti festivalio dalyvių saugumą.

„Kaip ir kiekvienais metais, „Karklės“ festivalis glaudžiai bendradarbiauja su Lietuvos policija. Džiaugiamės jų pastangomis bei puikiu darbu užtikrinant visų festivalio lankytojų saugumą“, – sakė renginio organizatoriai.

„Karklė 2019" organizatoriai taip pat pažymėjo, kad netoli Karklės įvykusi automobilio vagystė niekaip nesusijusi su muzikos festivaliu. Automobilis, kaip jie tikino, buvo pavogtas Zeigių kaime.

Festivalis „Karklė“ baigsis šį sekmadienį. Iki pat renginio pabaigos tvarką teritorijoje ir aplink ją užtikrins policijos pareigūnai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)