Į „Galapagų“ festivalį atvykusi Delfi komanda pastebėjo, kad didžiausią šurmulį sukėlė Cirko scenoje pasirodymą surengusi dj nevykele.

Atlikėjos su nekantrumu laukę jaunuoliai neleido repetuoti – stovėdami eilėje prašė pradėti koncertą. O sugrojus pirmiems dainų žodžiams į palapinę pradėjo plūsti dar daugiau žmonių. Kai kurie jų netilpo ir turėjo laukti už Cirko scenos ribų.

Dj nevykeles pasirodymas „Galapagų“ festivalyje:


Delfi primena, kad liepos 28 d. vykęs festivalis svečių laukė pramogų pilnoje Zarasų saloje. O pirmieji muzikos skambesiai nuskambėjo pagrindinėje scenoje, kurioje pasirodė grupė „Sisters On Wire“.

Vakarėlį užkūrę muzikantai savo vietą užleido Evgenyai Redko ir taip pat festivalyje pirmą kartą pasirodančiam Vaidui Baumilai. Garsiausias dainas išgirdusi publika šoko ir prašė pakartoti.

Iškart po jų nostalgiškus hiphopo laikus priminė scenos vilkai „G&G Sindikatas“. Festivaliautojai išgirdo jų žymiausius kūrinius.

Pirmosios dienos akimirkos – galerijoje:

Prieš metus pirmą kartą pasirodęs festivalyje „Galapagai“ į jį sugrįžo ir Germanas Daškevičius-Gamka, kurio muziką dalyviai išgirdo „Slėnio scenoje“. Toje pačioje scenoje buvo galima išgirsti „jautì“, AISTÈ, Beatrich.

Bene laukiamiausiu pasirodymu tapo dj nevykeles įžengimas į „Cirko sceną“. Jos populiariausią kūrinį „Aerobiką“ galėjo išgirsti ne tik festivaliautojai, bet ir Zarasų miesto gyventojai.

Galiausiai vakaro kulminacija tapo naktį pasirodžiusios Didžiosios Britanijos drum‘n‘ bass žvaigždės „SIGMA“ ir „Baltic Balkan“.

Vaizdo reportažas iš pirmosios festivalio dienos:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją