Šeštadienio vakarą ekstremalią pramogą išbandė viena bičiulių kompanija. Daugelis draugų nusileido sėkmingai, tačiau vienam iš vaikinų būrio prireikė medikų pagalbos.

Jaunas vaikinas nušoko nuo specialios pakylos, tačiau nusileidęs jis nesikėlė. Supratus, kad kažkas ne taip, prie festivalio dalyvio suskubo šalia buvę žmonės, kurie iškvietė pagalbą.

Vaikinas gulėjo ant batuto, buvo sąmoningas, tačiau, liudininkų teigimu, jo veide matėsi skausmas.

Kol neatėjo profesionali medikų pagalba, jam keltis iš vietos neleido nei bičiuliai, nei budėję prižiūrėtojai. Tokiu būdu buvo norima užkirsti kelią galimoms komplikacijoms.

Netrukus atvykę medikai paprašė vaikino pajudinti galūnes. Patikrinus jo būklę, jaunuoliui buvo leista po truputį atsistoti, tačiau jis buvo palydėtas į greitosios pagalbos automobilį.

Festivalio dalyvių teigimu, medikai vaikiną po apžiūros automobilyje paleido po maždaug 10 minučių.

Vietoje buvę žmonės kalbėjo, kad batutas atrodė kiek išsileidęs, o vaikinas esą krito ant galvos.

Šuolio taisyklės

Delfi mėgino paprašyti platesnių detalių apie įvykį iš šią ekstremalią pramogą siūlančių darbuotojų, tačiau šie nuo komentarų susilaikė.

Dar vėliau vakarą panaši situacija kartojosi. Prie pramogos zonos ir vėl skubėjo medikai, šįkart su neštuvais, tačiau vaikinas netrukus atsistojo pats, o šalia susirinkusieji jam ėmė ploti.

Prie ekstremalaus šuolio – dar vienas įvykis

Tiesa, verta pabrėžti, kad šio šuolio organizatoriai kiekvieną lankytoją įspėja iš anksto apie būtinas paisyti saugumo taisykles. Pavyzdžiui, kiekvienas šuolininkas privalo būti blaivus, lankytojams tikrinamas girtumas. Be to, prieš šokdamas asmuo prisiima visą atsakomybę dėl patirtų traumų.

Kaip ši pramoga atrodo iš tiesų, galite pamatyti vaizdo įraše:

Festivalio lankytojai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją