„Noriu pasakyti didžiulį AČIŪ ne tik atėjusiems ir patikėjusiems mano idėja, bet ir didžiulei komandai, be kurios toks šou nebūtų įvykęs. Dėkoju visiems, kurie prisidėjo, dėkoju visiems, kurie padarė tai, kas daugeliui atrodė neįmanoma. Nuveiktas išties milžiniškas darbas“, - pranešime spaudai sakė Selas.

Jo teigimu, kaip ir buvo sutarta prieš pasirašant sutartis, stadionas jau grąžintas savininkams – toks, koks ir buvo, su nepažeista žole, putomis nuplautomis sienomis.

„Jautėme didžiulę atsakomybę, nes tai nacionalinis stadionas, viskas nauja, švaru, gražu, todėl po šou viską sutvarkėme, nuėmėme dangą, putomis nuplovėme sienas ir šiandien jis jau grąžintas toks, lyg ten nieko nebūtų vykę“, - sako E. Dragūnas.

Dainininkas teigia, jog tikisi, kad Kauno Dariaus ir Girėno stadione įvykęs „SEL“ šou bus tramplinas ateičiai, įrodymas, jog ta erdvė puikiai tinka ne tik sportui, bet ir pramoginiams renginiams.

„Labiau atsisukime į gėrį, meną, sportą, tam turime puikių erdvių, tereikia fantazijos“, - sako E. Dragūnas.

Tiesa, tai buvo vienintelis „SEL“ koncertas šiais metais Lietuvoje, tačiau E. Dragūnas dar ketina surengti grupės pasirodymus užsienio lietuviams Čikagoje, Niujorke, Osle, Dubline bei Londone.

Renginio akimirkos – nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)