- Iki koncerto liko vos kelios dienos, ar viskas suspėta, jautiesi ramus?

- Pati tokio masto koncerto idėja kilo prieš keturis mėnesius ir visą tą laiką buvo girežta disciplina. Planavimas, treniruotės, idėjų generavimas, jų virtimas realybe. Kasdien, be išeiginių. Todėl šiandien jaučiuosi ramiai ir užtikrintai – šeštadienį bus labai labai gerai.

- Kuo šio koncerto organizavimas skyrėsi nuo kitų, prieš tai buvusių areninių koncertų?

- Šįkart neieškojome naujų partnerių, patys išradome ir sugalvojome naujas schemas, kaip dirbti su renginio reklama. Buvo labai įdomi patirtis. Kitas dalykas – dirbtinio intelekto integravimas. Ne paslaptis, kad technologijos žengia didžiuliais žingsniais pirmyn, tai matome ir užsienio atlikėjų pasirodymuose. Tačiau jie buvo pradėti planuoti prieš maždaug 2 metus, todėl daug galimybių taip ir liko nepanaudota.

Galima sakyti, kad mes būsime vieni pirmųjų, kurie taip plačiai panaudos šią technologiją.

- Ką tai reiškia žmonėms, ateisiantiems į šou?

- Anksčiau pasirodymuose mes nemažai improvizuodavome, o šįkart viskas sustyguota iki pačių menkiausių detalių. Viskas suprogramuota, negali būti jokių netikslumų. Visas šou bus tarytum sudėtingas mechanizmas, kurį sukūrė maždaug 200 žmonių komanda.

- Viena, kuo visuomet stebina grupė „SEL“ – įspūdinga scena. Kokia ji bus Dariaus ir Girėno stadione?

- Scena jau ten stovi, ji bus didžiausia, kokią tik turėjome – 74 metrų pločio. Konstrukcija taip pat ypatinga, nes apšvietimo suplanuota daug, didžiulės apkrovos, todėl tai buvo didžiulis iššūkis. Tai nebus tik gražus paveikslėlis – scena labai organiškai funkcionuos ir veiks. Sakau atvirai – su šiuo šou mes norime pakonkuruoti su pasaulinėmis žvaigždėmis, ne tik su savimi.

- Kas dar renginyje primins užsienio muzikantų pasirodymus?

- Žmonės į koncertus jau neina vien tik klausytis muzikos. Taip neįdomu. Mes naudojame daugelį įmanomų technologijų, kad šou būtų visuma. Programuoti ritmai, pritariantieji vokalai, viskas jau įrašyta, paruošta. Galiu išduoti vieną įdomią detalę – vienas akomponuojantis vokalas turės dainininkės Beyonce tembrą, sakykim taip, lietuviškai. Tai tapo įmanoma taip pat dėl dirbtinio intelekto galimybių. Tokių įdomių sprendimų bus ne vienas.

Tai labai įdomus procesas ir tie, kas ateis į koncertą, pamatys tikrų tikriausią reginį. Tai yra kitas lygmuo ir mes pažadame atidirbti kiekvieną už bilietą jūsų išleistą eurą.

- Ką dar svarbu žinoti kiekvienam, ateinančiam į šou?

- Mes jau ne kartą kalbėjome apie tai, kaip prašome kauniečių vykti be automobilių, o tiems, kurie atvažiuoja iš kitų miestų, statytis juos toliau nuo stadiono, nes čia nėra parkavimo vietų. Todėl pasilikite laiko rezervą, kad tokios smulkmenos nesugadintų jums nuotaikos. Taip pat turėkite su savimi grynųjų pinigų, nes esant tokiam kiekiui žmonių, gali strigti atsiskaitymai kortelėmis.

Dar noriu paprašyti, kad į stadioną ateitumėte iki 20 valandos. Taip būsime užtikrinti, kad tinkamai bus suvaldyti žmonių srautai. Jeigu atvykstate su vaikais, rekomenduojame pasirūpinti ausinukais arba ausų kištukais, renginyje garso bus labai daug!

Ateikite su gera nuotaika ir mėgaukitės šou. Tikiu, kad po jo tikrai bus ką prisiminti ir ką papasakoti jame nebuvusiems...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)