Antrąją festivalio dieną VU Botanikos sodas judėjo laisvu ritmu. Koncerto vakarą susirinkusiųjų laukė „repo herojų“ diena, kurios metu ant scenos lipo ir puikiai žinomi atlikėjai, ir scenos naujokai.

Publiką savo pasirodymais stebino Mesijus, Erkė, Pijus, Kamuza, grupė „Garazhe Nerūkoma“ bei naujas improvizacijos projektas „Freestarz“, kurio sudėtyje – Jama, DJ Mamania, Sania Banginis ir DJ Swix.

Repo herojų koncerto akimirkos:

Tai – ne paskutinis miesto festivalio renginys. Iki liepos 15 dienos sostinės Vingio parke esančiame VU Botanikos sode išvysime ir Vidą Bareikį, Vaidą Baumilą, GJan, o du pasirodymai išlieka paslaptyje.

„Labai džiaugiamės puikiai pavykusiu festivaliu praėjusiais metais, todėl grįžtame su dar įvairesniu, gausesniu viena diena ilgiau truksiančiu festivaliu. Vilnius – žaliausias Europoje, Vingio parkas – didžiausias Vilniuje, o VU Botanikos sodas – gražiausia vieta Vingio parke. Todėl kviečiu visus švęsti sostinės gamtos grožį bei mėgautis vasara su geriausia muzika“, – teigia festivalį organizuojančios „Seven Live“ vadovas Tomas Inčikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)