Nors šeštadienį Kauno taip pat neaplenkė lietus, jau nuo pat 18 val. į miestą sveikinusio pasaulinio garso žvaigždės – pianistas virtuozo Robert Wells (Švedija) koncertą rinkosi daugybė žmonių. Jis pasirodė su programa „Rhapsody in Rock“.

Šalia talentingo muzikanti buvo galima išvysti ritmo grupę ir solistus iš Lietuvos bei užsienio, projektui akompanavo Kauno miesto simfoninis orkestras. Solistai – LaGaylia Frazier (JAV), Maria Wells & Vocalettes (Švedija), Sigita Jonynaitė (Lietuva), Povilas Meškėla (Lietuva), dirigentas Ulf Wadenbrandt (Švedija).

Renginio akimirkos galerijoje:

Šią geriausių roko klasikos programą jau yra pamatę daugiau kaip 2 mln. žiūrovų visame pasaulyje, tad išgirsti ją miesto gimtadienio šventėje buvo tikra dovana kiekvienam melomanui.

Toliau į sceną lipo lietuviško repo grupė „Proflame“, alternatyviosios scenos diva Evgenya Redko.

Vakaro metu taip pat pasirodys vienas sparčiausiai kylančių Lietuvos popmuzikos atlikėjų Rokas Yan, elektroninės muzikos duetas „Beissoul & Einius“.

Koncertą užbaigs šokių muzikos žvaigždė Sigala (Didžioji Britanija). Šis didžėjus užima pirmąją vietą Anglijos komercinių radijo stočių grojaraščiuose, jo arsenale - 6 platininiai singlai, 8 auksiniai singlai, 4 mln. parduotų albumų Didžiojoje Britanijoje, 8 mln. visame pasaulyje, o taip pat 130 savaičių UK radijo topuose ir 800 mln. Spotify perklausų.

Šeštadienio vakarą virš Santakos žmonės dar išvys ir kvapą gniaužiantį akrobatinį skrydį, kurį atliks Igoris Lobanovas, lietuviškos akrobatinio skraidymo komandos „IronWolf Aerobatics“ pilotas, šiemet atstovausiantis Lietuvai Pasaulio aukščiausios „Unlimited“ klasės akrobatinio skraidymo Pasaulio čempionate