„Smagu stebėti Lietuvą ne kaip konkurso pakeleivę, o kaip rimtą konkurentę į prizines vietas. Donatas turi daugiau nei bet kuris kitas Lietuvos atlikėjas. Jo požiūris į kūrybą yra kompleksinis, – DELFI pasakojo Ignas. – Jis mėgaujasi ir tai jaučiasi. Jis mėgaujasi tuo, ką daro ir tai užburia.“

I. Krupavičius tikino, kad matyti, jog Ignui svarbu ne šou, o vidus: „Patirtis, pavyzdžiui Loreen, parodė, kad tai veikia. Maniau, kad kažkas panašaus bus ir Donato pasirodyme. Neišvydau. Bet paprastumas ir nuoširdumas paperka“.

Anot Igno, Donatas tikrai vertas dešimtuko, tačiau tikina, kad ir kitos šalys yra stiprios. „Konkurse daug stiprių spalvingų pasirodymų. Asmeniškai man patiko Gruzija, Latvija, Italija, Švedija ir Ukraina“, – vardijo Ignas, šįvakar finalą stebėsiantis Stokholmo arenoje.

Tiesa, Ignas ne kartą yra ir pats prisidėjęs prie „Eurovizijos“. Kelis kartus jis yra ir pranešinėjęs Lietuvos balsus „eurovizininkams“.

Anot jo, smagu konkursą, prie kurio ir pats prisidedi, pamatyti iš visų pusių. Dar nė karto „Eurovizijos“ didžiojoje arenoje nestebėjęs Ignas tikina nekantriai laukiantis vakaro.

Ignas Krupavičius su mergina

Donatas finale turės 25 konkurentus: belgę Laura Tesoro, čekę Gabrielą Gunčikovą, olandą Douwe'ą Bobą, azerbaidžanietę Samrą Rahimli, vengrą Freddie, italę Francescą Michielin, izraelietį Hovį Starą, bulgarę Poli Genovą, švedą Fransą, vokietę Jamie Lee Kriewitz, prancūzą Amirą, lenką Michalą Szpaką, australę Dami Im, vaikinus iš Kipro „Minus One“, serbę Sanją Vučicą, kroatę Niną Kraljic, rusą Sergejų Lazarevą, ispanę Barbarą Reyzabalą, latvį Justą, ukrainietę Jamalą, maltietę Irą Losco, gruzijos duetą Niką Kocharovą ir Youngą Georgianą Lolotazą, austrę Zoe, britus Joe ir Jake'ą ir armėnę Ivetą Mukuchyaną.

Tiesioginė „Eurovizijos“ finalo transliacija prasidės 22 valandą Lietuvos laiku. Planuojama, kad ją žiūrės apie 200 milijonų žiūrovų visame pasaulyje.

Žiūrovai išvys 26 pasirodymus ir tik jiems pasibaigus bus paskelbtas balsavimas. Kam šįmet atiteks „eurovizinė“ karūna, sužinosime jau po vidurnakčio.

Donato Montvydo viešnagės Stokholme akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)