Nors Ieva ir Marius iki šiol išgyvena sunkų etapą, jie į „Eurovizijos“ atrankos filmavimą atvyko drauge. Tą DELFI patvirtino ir pati dainininkė bei pridūrė, kad nors iki šiol gyvena atskirai, jiedu stengiasi vienas kitą palaikyti.

Tiesa, šou užkulisiuose sutiktas Ievos sutuoktinis kalbus nebuvo. Negana to, jis slapstėsi nuo fotografų, todėl užfiksuoti juos kartu buvo beveik neįmanoma.

„Mes bendraujame. Atvažiavome kartu. Jis mane visada palaikė, palaiko ir palaikys – aš tą tikrai žinau. Juk apie tai ir yra meilė. Sakoma, kad meilė niekada nesibaigia. Nepaisant to, mūsų santykiai dabar yra neapibrėžti. Mes kartu irgi šiek tiek sutrikę – tai kaip mes dabar bendraujame? Mes tiesiog dabar esame tokiame etape“, – DELFI pasakojo I. Zasimauskaitė.

„Aš visada buvau prieš skyrybas, bet dabar mano nuomonė pasikeitė, kadangi pabendravau su daug tai patyrusi žmonių. Tačiau taško su Mariumi nededame“, – pridūrė ji.

Tai, kad I. Zasimauskaitės santuoką ištiko krizė buvo kalbama kelis mėnesius, tačiau anksčiau DELFI susisiekus su dainininke, ši šia tema kalbėti vengdavo. Nepaisant to, dainininkė savo kasdienybėje palikdavo užuominas, kad jos ir Mariaus santuokoje nėra viskas gerai.

Pati Ieva antradienio vakarą neslėpė jaudulio, kadangi vedėjos pareigas ji atliks pirmąjį kartą savo gyvenime. Pasak jos, dainuoti yra kur kas lengviau, nei stovėti prieš kameras ir pristatinėti bei palaikyti eurovizinės atrankos dalyvius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (149)