Nors neslėpė besijaudinanti dėl artėjančio konkurso, 27-erių atlikėja patikino nekantraujanti, kada pagaliau galės užlipti ant didžiosios scenos ir reprezentuoti savo šalį.

Prancūzijos delegacija teigė, kad šiemet nugalėti „Eurovizijoje“ tikisi kaip niekada, nes svajoja 2022 m. konkursą savo šalyje.

Taip pat atskleista, kad netrukus pasirodys ir apie Barbaros karjerą sukurtas dokumentinis filmas, kurį režisavo Gianluca Materrese.

Paklausta apie mėgstamiausią vietą Paryžiuje, Barbara paminėjo kaimynystę, kurioje gyvena – teritoriją aplink Monmartrą.

Na, o pasiteiravus, kokia daina „Eurovizijos“ istorijoje jai paliko didžiausią įspūdį, prancūzė paminėjo 2017 metų Portugalijos hitą „Amar pelos dois“. Dainininkė sakė netrukus planuojanti išlesti šios dainos koverį.

Menininkų ir muzikantų šeimoje gimusi Barbara yra išleidusi tris EP albumus: Barbara Pravi (2018 m.), „Reviens pour l’hiver“ (2020 m.) ir „Les prières“ (2021 m.).

Taip pat ji nuo 2014 metų kuria ir rašo dainas kitiems atlikėjams.

Kai šių metų vasario 1-ąją Prancūzija išsirinko savo atstovę, tarptautinio dainų konkurso gerbėjai ją įvertino kaip vieną iš galimų pretendenčių laimėti „Euroviziją“.

Tai įrodo ne tik vaizdo įrašai, kuriuose videotinklaraštininkai žavisi daina „Voilà“, bet ir gausūs komentarai, kuriuose žarstomi komplimentai.

Negana to, Prancūzijos atstovė sujudino ir lažybininkų prognozes. B. Pravi iš karto pavyko išstumti Lietuvą iš pirmosios vietos eurovisionworld.com lentelėje. Dabar prancūzė - antra, o lietuviai - septinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)